IŞİD’in Suriye ve Türkiye sınırlarındaki faaliyetleri ile bölgedeki muhalif gruplar hakkında topladıkları bilgileri para karşılığında istihbarat servislerine satan Suriyeli Menedi Alsa
Son zamanlarda çok karşılaştığımız bir durum var; Aşktan ve evlilikten yüksek beklentiler. Özellikle İslami kesim diye tabir ettiğimiz toplumlarda bu bir tık daha öne geçiyor.
Mardin'in Kızıltepe ilçesinde PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyelerinin bir evine damına bıraktığı poşetteki bombalarla oynayan ve meydana gelen patlamada yaralanan 2 çocuktan biri h
Taliban, ABD'ye düzenlenen 11 Eylül saldırıları hakkında bir bildiri yayımladı...
Danimarkalı polisin, mülteci bir kızla oynadığı fotoğraf dünyaya servis edildi. Kendini mülteci dostu olarak reklam eden Danimarka'nın tek bir göçmeni dahi kabul etmediği ortaya çıktı.
Alman Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung gazetesi, Rusya ve Türkiye ile ilgili önemli bir iddiada bulundu...
Genel Sağlık Sigortası borçları 30 Eylül'e kadar başvurulması halinde faizleri ile birlikte gelire göre silinecek.
Erzurum'un Karaçoban ilçesinde 15 metre arayla defnedilen Şehit babası Selahattin Beycur ile PKK'lı Rıdvan İpek'in babası Ramis İpek, taziyeleri birlikte kabul ediyor.
Pakistan ve Hindistan ınır muhafızları birliklerinin komutanlarının yaptığı görüşmelerde sınırdaki çatışmaların durudurulşması kararı alındı
Iraklı Şiilerin dini lideri Ayetullah Ali Sistani, Bağdat'ta kaçırılan 18 Türk işçinin serbest bırakılması çağrısı yaptı.
İspanyol doktorlar, tıp alanında bir ilke imza atarak bir kanser hastasına 3D yazıcıda üretilen titanyum göğüs kafesi nakletti.
TSK dün geceden bu sabaha dek Kuzey Irak'taki PKK kamplarına bomba yağdırdı. Operasyonda şimdiye kadarki en büyük mühimmat deposu imha edildi.
WERDNIG-Hoffman hastalığı nedeniyle vücudundaki kasların yüzde 90’ı çalışmayan ve bu nedenle kafasının sağlıklı bir vücuda aktarılmasını isteyen Rus bilgisayar mühendisi Valery Sp
Kâbe’deki bir inşaat alanında şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle bir vinç kulesi çöktü. Suudi Arabistan Sivil Savunma Teşkilatı, en az 107 kişinin öldüğünü, 238 kişinin de yara
HDP İstanbul örgütünün, Bayrampaşa'da işlenen bir cinayeti provokasyon malzemesi yapmaya kalkması tepkiye neden oldu.