Hükümet, Geri Kabul Anlaşması ve Vize Muafiyeti için gerekli yasal düzenlemeleri bir paket olarak Meclis gündemine getirecek. Mart'a kadar Meclis’ten geçmesi gereken düzenlemeler için Davut
Suriye'deki en büyük muhalif gruplardan Ceyş el İslam'ın lideri Zehran Alluş, Şam kırsalındaki bir hava saldırısında öldü. Reuters'a konuşan muhalif kaynaklar Alluş'un Rus hava saldır
ODTÜ'de bir grup öğrenci tarafından namaz kılan öğrencilere yönelik yapılan saldırı, Trabzon’da AK Parti Gençlik Kolları tarafından Cuma namazı sonrası protesto edildi.
Rusya ve ABD'nin, Suriye'deki hangi grupların terörist sayılması gerektiğine dair ortak bir anlayışa sahip olduğu belirtildi.
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Başika Kampı'ndaki Türk unsurları ile ilgili eğitim veren birliklerin kampta olduğunu söyledi.
Başbakan Davutoğlu, içeride ve dışarıda Türkiye'nin gücünü kırmak isteyenlerin hiçbir zaman muvaffak olamayacaklarını söyledi.
Hatay’da, Amanoslar bölgesinde PKK'ya ait bir sığınakta patlayıcı madde yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.
Dünyanın en büyük külliyesi olan ABD İslam Kültür Merkezi'nin açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Obama birlikte yapacak.
Arap Birliği, Kahire'de düzenlenen toplantıda Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak topraklarındaki varlığını ve İran'ın Arap ülkelerini müdahalesini kınadı
Nijerya'nın güneydoğusunda bir gaz tankerinin alev alması sonucu 100'den fazla kişi hayatını kaybetti. Görgü tanıkları patlamanın ihmal kaynaklı olduğunu söyledi.
Arap Birliği, uluslararası hukukun ve iyi komşuluk prensibinin ihlali olan, uluslararası ve bölgesel güvenliği, barışı tehdit eden İran'ın Arap dünyasındaki içişlere müdahalesini kın
Rusya, bir zamanlar SSCB olarak hükmettiği Orta Asya'ya şimdi yükselen IŞİD tehlikesini bahanesiyle,askeri varlığını arttırarak yeniden hakim unsur olma peşinde
Diyarbakır Barosu Yönetim Kurulu üyesi avukat Velat Alan'ın bir plazanın 10'uncu katında bulunan bürosundaki çalışma odasının camına kurşun isabet etti. Velat Alan, Tahir Elçi'nin öld�
Arap Birliği, Musul'daki askerlerimiz nedeniyle Türkiye'ye uyarı yaptı. Birlik, Türkiye'nin bölgedeki tutumunun 'rahatsız edici' ve Irak'ın kaygılarının ise 'haklı' olduğunu belirtti.
Ukrayna Parlamentosu, Rusya'nın 1 Ocak 2016'dan itibaren uygulayacağı ambargoya karşı alınacak tedbirler konusunda hükümete tam yetki veren yasa tasarısını kabul etti.