Şırnak'ın Cizre ilçesinde 2015'te teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen özel harekat polisi Atilla Güneş'in oğlu için İzmir'de yapılan sünnet düğününe binlerce vatandaş
Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, 21 Mayıs'ta yapılacak KPSS'deki 09.45 kuralına ilişkin, 'Bütün kardeşlerim hak kaybına uğramamaları için ÖSYM tarafından konulan kurallara harfiyen uymalı.
Dünya genelinde on binlerce kuruluş 'WannaCry' olarak bilinen bilgisayar virüsünün saldırısına uğradı. BBC Türkçe 5 soruda yazılımı anlattı.
Rusya, ABD’de istihbarat çalışmaları yürütüldüğü gerekçesiyle kapatılan Rus diplomatik temsilcilik binalarının geri verilmemesi halinde gereken tedbirlerin alınacağını açıkladı.
Yanlarında ebeveyn ya da yetişkin olmadan savaş ve kriz bölgelerinden Avrupa’ya kaçan çocuk mültecilerin sayısı açıklandı. 2016’da en fazla çocuk mülteci Almanya’ya sığındı.
Başbakan Binali Yıldırım, ABD'li yetkililerin kendisine Suriye'de YPG güçlerini silahlandırma kararının "bir tercih değil, kısa vadeli bir gereksinim" olduğunu ve Irak Şam İslam Devleti'
Antalya'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na hakaret ettiği iddiasıyla hakkında dava açılan heykeltıraş Çiçen'e 12 bin lira ceza verildi.
FETÖ'den dolayı firar eden eski futbolcu Arif Erdem'in hesabına, şüphelilerden Muharrem Atmaca tarafından 2015 Temmuz ayında 1 milyon TL tutarında havale yapılmış.
Diyanet İşleri Başkanı Görmez, "Kendimizi, çocuklarımızı, eşimizi unutuyoruz, hayatın binbir meşgalesi içinde yetimi, fakiri, aç yatan komşumuzu unutuyoruz. En kötü unutkanlık, insan
Halep kuşatması altında Twitter hesabından paylaşımlar yapan ve büyük tahliye sırasında Halep'ten ailesiyle çıkan 8 yaşındaki Bana Alabed, ailesiyle birlikte Türkiye vatandaşlığına
Ülke genelinde yürütülen büyük çaplı çete operasyonlarında bin 378 kişi yakalandı.
Maksat Erdoğan'ın Trump ile görüşmesinin önüne geçmek mi? Zira, neredeyse FETÖ'cülerle bire bir cümle kurma yeteneğine sahip Neocon Michael Rubin'den, Amerika Dışişleri Konseyi Başkan�
Konya Valiliği, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle devlet memurluğundan atılan kişi sayısının 2 bin 519 olduğunu aç
Rus tahıl ürünlerine yönelik kısıtlamaların iptal edilmesinden sonra 3 bin tonluk buğday gemisi Türkiye'ye geliyor.
Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar sosyal medya hesabından dün İncirlik Üssü’nde yaşananları anlatan bir yazı yayımladı.