Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Bilgiç, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nin Türkiye’deki darbe girişimini kınama yönündeki açıklamasını engelleyen Mısır'ı eleştirdi.
Yunanistan Başbakanı Çipras, Türkiye'de kalkışmaya katılan ve helikopterle Dedeağaç'a kaçan askerlerin iadesine ilişkin sürecin başlatıldığını bildirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kısıklı'da konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, idam konusunda, "Hükümetimiz muhalefetle görüşecek. Kardeşlerim sizin bu talebinizi hükümet olarak da d
Darbe girişimini fırsat bilen kimliği belirsiz kişiler, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve Müşteşar Hakan Fidan adına sosyal medyada sahte hesaplar oluşturdu.
Emniyet sosyal medya üzerinden terör faaliyetlerini destekleyen ve suç unsurları içeren profil ve sayfaların bildirilmesini istedi
Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasında adı geçen asker İzmir'de darbecilikten gözaltına alındı.
Diyanet İşleri Başkanı Prof Mehmet Görmez, bugün saat 12.00'de Türkiye genelindeki 85 bin camide bütün şehitler için sela okunacağını bildirdi.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, FETÖ'cü hainlerin de bulunduğu Çark Kışlası'nın suyunu kesti.
Türk Silahlı Kuvvetleri personelinin, Yunanistan'a kaçan 8 askerin kullandığı Dedeağaç'a iniş yapan helikopteri almak için havalimanına gittiği bildirildi.
CNN International, ABD ordusu tarafından kullanılan İncirlik Hava Üssü'nün Türk yetkililerce giriş-çıkışa kapatıldığını bildirdi. Bu arada ABD Başkanı Obama, Ulusal Güvenlik Konsey
Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre, darbe girişimini planlayan bir süre önce görevden alınan Genelkurmay Adli Müşaviri Albay Muharrem Köse başkanlığındaki grupta 37 asker yer aldı.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş yaptığı açıklamada 17 belediye çalışanının şehit olduğunu bildirdi.
TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Genel Kurulun olağanüstü toplantısının saat 15.00'e alındığını bildirdi.
Ankara Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara'da 47 kişinin öldüğünü duyurdu.
TRT Haber spikeri: Kollarımız arkadan bağlandı tehdit edildik bildiri metnini okudum