TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, "Şehit ailelerine 2013 yılında 29 milyon 791 bin 800 lira faizsiz konut kredisi verildi" dedi.
Cemaatteki hiyerarşik düzenin muntazam işlemesini sağlayan mutlak sadakat ve itaat kültürü Bâtınî-İsmâilî davet sistemindeki imam, hüccet, nakîb, gibi kategorileri hatırlatır. Organiz
Kırgızistan'dan havalanan ve rotasının Şam olduğu belirtilen Pakistan'a ait bir uçak, Türkiye hava sahasına girmesi üzerine bir saat süreyle ikaz edilerek, Esenboğa Havalimanı'na indirild
Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde kamp dışında kalan Suriyeliler, Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliğince finanse edilen mobil koordinasyon merkezleriyle kayıt altına alınacak.
Libya'nın güneyindeki Sebha kentinde kabileler arasında meydana gelen çatışmada 13 kişinin öldüğü belirtildi.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Ar-Ge alanında, TÜBİTAK, KOSGEB ile Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü'nün bu yıl kullandıracağı desteğin 1 milyar 575 milyon lira olduğunu s�
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Türk sivil havacılığının, 2013'te 150 milyonu aşan yolcu sayısıyla yeni bir rekora imza attığını bildirdi.
BM Genel Sekreteri Ban, Suriye'de savaşan ve savaşın tarafı olan herkese, Cenevre bildirisinde siyasi çözüm üzerine karar alınabilmesi için birlikte çalışma çağrısında bulundu.
Bir çalışmaya göre İngiltere ve Galler'de doğan her on bebekten biri Müslüman ailelere mensup...
Adalet Bakanı Bozdağ, muhalefete "İktidarın, ana muhalefetin, diğer muhalefet partilerimizin biraraya gelip yeni bir HSYK yapısı ve Anayasa değişikliği ile ilgili çalışmayı yapmaya varı
Adana'da kent girişindeki kontroller sırasında otoyolda durdurulan otobüste yapılan aramada battaniye ve çuvala sarılı vaziyette bir miktar otomatik tüfek mermisi ele geçirildiği bildirildi
ABD'nin en büyük alışveriş mağazalarından Target, bilgileri çalınan müşteri sayısının 40 milyon değil, 70 milyon olduğunu açıkladı.
Amerikalı bilim adamları, kalp krizi geçiren hastaların kanlarında sağlıklı insanların dolaşım sisteminde bulunmayan hücrelere rastladı.
İspanya'nın Kurtuba kentinde toplanan Suriyeli muhalif gruplar, uluslararası toplumdan, Esed rejiminin geçiş döneminde hiçbir rol üstlenmeyeceğinin garanti edilmesini istedi.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul'u susuz bırakmayacaklarını belirterek, Melen Barajı'nın temelinin yakın zamanda atılacağını, Ağva civarında da 2 dev baraj inşa edec