BD ordusunun Bağdat’taki sözcüsü Albay John Dorrian, Türkiye’ye saldırı çağrısında bulunulan ses kaydının IŞİD lideri Ebubekir el Bağdadi'ye ait olduğu yönündeki iddiaların kanı
Belçika mahkemesi, AB'nin ‘terör örgütleri' listesinde olan PKK'nın faaliyetlerinin ‘silahlı mücadele kapsamında olduğu için terör suçu oluşturamayacağına' hükmetti.
AB Bakanı Ömer Çelik, "Yunanistan'a kaçan darbeci askerlerden 7'sinin yaptığı iltica başvurusu reddedildi. Birinin de iltica başvurusunun sonuçlanması bu birkaç gün içerisinde gerçekle�
Afganistan'ın Kunduz vilayetinde gerçekleşen bombalı saldırıda 30'dan fazla sivil hayatını kaybetti. Taliban tarafından gerçekleşen saldırıda 2 ABD askeri de öldü.
Bitlis'te gerçekleştirilen PKK operasyonlarında gözaltına alınan aralarında belde belediye başkanlarının da bulunduğu 6 kişi tutuklandı.
Darbenin planlayıcıları arasında, Adil Öksüz'ün dışında başka sivillerin de olduğu ortaya çıktı.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Cumali Atilla, "Ben o tehditlere değer vermiyorum, yüce Rabbim bizi koruyacak" dedi
Meral Akşener’in ‘kaseti olduğunu’ iddia eden gazeteciler Latif Erdoğan ve Cemil Barlas, haklarında açılan davadan beraat etti.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Meclis'te Cumhuriyet Gazetesine yönelik soruları cevapladı.
Kanada'nın en büyük eyaletlerinden Quebec'te en az yedi gazetecinin polis tarafından dinlendiği ortaya çıktı
Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Harun Kodalak, darbe girişiminin ikinci adamı olduğu belirtilen Kemal Batmaz ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
BM Mülteciler Yüksek Komiserliği, Libya açıklarında batan iki gemide 239 sığınmacının hayatını kaybettiğini açıkladı.
Belçika mahkemesi, 36 PKK'lı teröristin yargılandığı davayı skandal gerekçelerle kapattı.
Ninova Vali Yardımcısı el-Allaf, Türkiye'nin, Musul'un DAEŞ'ten kurtarılmasında rol almaması için Irak hükümeti üzerinde dış baskıların olduğunu belirtti.
Eski Genelkurmay Başkanı Başbuğ, Darbe Komisyonu'nda Başbuğ, '2002- 2010 tarihleri arasında MİT'ten Genelkurmay'a tek bir FETÖ istihbaratı gelmedi' dedi