AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, bazı HDP'li belediye başkanlarının özyönetimden uzak durmak için rapor aldığını söyledi.
CHP'li Mehmet Bekaroğlu Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde PKK'lıları etkisiz hale getirmek için düzenlenen operasyonların hukuksuz olduğunu söyledi.
BM Genel Merkezi'nde konuşan ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, "ABD'nin İsrail'in hayallerine ve güvenliğine olan desteği hiçbir zaman değişmeyecek" dedi.
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, "Amerika'nın İsrail'in hayallerine ve güvenliğine olan desteği hiçbir zaman değişmeyecek" dedi.
AB Bakanı Beril Dedeoğlu, AB Komisyonunun yayınladığı Türkiyenin İlerleme Raporunu değerlendirdi...
Enerji Bakanı Alaboyun, Somada, 100 ton altın rezervi bulunduğunu açıkladı. Türkiyenin potansiyelinin yüzde 14üne denk gelen altının katkısı 2.5 milyar dolar.
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 3 mahallede 9 gündür süren operasyonda biri YDG-H'nin Silvan sorumlusu olmak üzere 5 PKK'lı öldürüldü. Operasyonlarda 1 asker ve 1 polis şehit oldu.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, güvenlik güçlerinin vatandaşa uygunsuz yaklaşımı ve yürütülen soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan vatandaşlara gerekli usullere uygun hareket edilmedi
Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, Nevşehir'de Güvercinlik Vadisi ile Göreme Açık Hava Müzesi'ni ziyaret etti. Bölgeye özgü bez bebeği inceleyen Topçu, "İnşallah, sizin Göreme b
Al Jazeeranin üniversite araştırması ve hasta beyanlarına dayanarak yaptığı ve bazı doktorların halen bıçak parası aldığı yönündeki haberine Sağlık Bakanlığından itiraz geld
Başbakan Davutoğlu, AB Komisyonu başkan Yardımcısı Timmermans ile görüştü. Timmermans, AB Türkiye ilişkilerinin ilerletilmesi konusunda "Bu fırsatı kaçırmamalıyız " açıklamasında
Diyarbakır Valiliği, Silvan'da sokağa çıkma yasağının devam ettiği mahallelerde düzenlenen operasyonlarda 5 PKK'lının öldürüldüğünü duyurdu
Avrupa Birliği Bakanlığı, 'Türkiye İlerleme Raporu'na ilişkin, 'Raporda bazı tespitlerin ülkemizin reform çalışmalarını yeterince yansıtmadığı, haksız, hatta yer yer ölçüsüz old
İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif, Viyanada düzenlecek olan Suriye toplantısına katılmayacak.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, asgari ücretin 1 Ocak 2016dan itibaren 1300 lira olacağını açıkladı.