Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Federasyonu Başkanı Putin ile telefonda görüştü.
ABD Başkanı Barack Obama, Cumhuriyetçilerin başkan adayı Trump’ın seçimlerde hile yapıldığına ilişkin iddialarına karşı çıktı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, telefonla aradığı Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'i, ülkesinin bağımsızlık günü dolayısıyla tebrik etti.
Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko, Rusya’ya karşı özel ve tüzel kişilere yönelik uygulanan yaptırımlar listesini genişletti.
The American Interest dergisi, ABD Başkanı Barack Obama'nın tutarsız davranışları nedeniyle Türkiye'yi kaybettiğini belirtti.
Başbakan Binali Yıldırım pazartesi günü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmesinden sonra partinin en üst karar organı MKYK toplantısına başkanlık etti. Toplantıda Bahçeli'n
Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Ümit Dündar, 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmediğini söyledi.
Yemen’de Husiler ve devrik Cumhurbaşkanı Ali Abdullah Salih yanlıları ile hükümet güçleri arasında Mart 2015’ten bu yana devam eden çatışmalarda bin 163 çocuğun hayatını kaybettiği
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Bakü'nün Avrasya Ekonomik Birliği'ne (AEB) üyeliği ihtimal dışı bırakmadıklarını ifade etti.
Firari Adil Öksüz’ün darbe toplantısını yaptığı evde, dönemin Kuzey Deniz Saha Kurmay Başkanı Tuğamiral Ömer Faruk Harmancık'ın parmak izi çıktı.
Musul operasyonuyla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "30 bin Haşdi Şabi geliyor diyorlar, geleceği varsa göreceği de var" dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sisteminden yana olmadıklarını ancak bunu 'millete sormakta da sakınca görmediklerini' söyleyerek referanduma destek mesajı verdi. Bahçeli, "MH
Gine'de FETÖ yapılanmasına ait tüm okullar, Cumhurbaşkanı Conde'nin nezaretinde imzalanan protokolle Türkiye Maarif Vakfı’na teslim edildi.
Mısır'da reklam panolarına asılan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir tahtta oturmuş haldeki posterleri güvenlik güçleri tarafından indirildi
Avrupa'da, İkinci Dünya Savaşı'nın ardından yaşanan en büyük insanlık trajedisi olarak kabul edilen soykırımın yapıldığı Srebrenitsa’da, Sırp aday Mladen Grujicic belediye başkanl�