Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Suudi Arabistan Kralı Selman ben Abdülaziz Al Suud ile Kraliyet Sarayı'nda bir araya geldi. İki liderin, Suriye'de muhalefete verilen desteğin sonuç alm
AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş muhalefetin itiraz ettiği iç güvenlik paketinin yeniden gözden geçirilmesi için komisyona geri çekilmeyeceğini söyledi. Elitaş değişiklik için
AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, İç Güvenlik Paketi'nin komisyona çekilmesinin söz konusu olmayacağını söyledi.
ABD'nin Los Angeles kentinde bir grup polis arbedenin ardından bir evsizi sokak ortasında vurarak öldürdü. Polisler hakkında soruşturma başlatıldı.
Dönemin Genelkurmay İstihbarat Dairesi Başkanı İsmail Hakkı Pekin, 27 Nisan e-muhtırasının emekli paşaları memnun etmek için yapıldığını söyledi.
CHP'de İstanbul 2. Bölge 1. sıradan aday olması beklenen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, karar gereği 3. sıradan, yerine ise 1. sıradan İştar Gözaydın aday olacak.
THY Başkanı Topçu, iki havaalanının aynı hava sahasını kullanamayacağını belirterek Atatürk Havalimanı’nın kapanacağını söyledi
Ermeni tehcirinin 100'üncü yıldönümü olan 24 Nisan 2015 için hazırlıklarını sürdüren Ermeni Diasporası, Türkiye'ye karşı küresel ekonomik kampanya başlattı.
Husi yönetimi Siyasi Konsey Başkanı Salih es-Sammad, beraberinde bir heyetle İran'a gitti
Aöf kayıt yenileme işlemleri için son başvuru tarihi ne zaman? Bahar dönemi sınav tarihleri açıklandı mı? İşte cevabı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan ziyaretine eşlik eden gazetecilerin sorularını yanıtladı. İşte Erdoğan'ın Mısır meselesinden Beşiktaş'ın tur atlamasına kadar pek çok konuda v
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 7 Haziran'da yapılacak seçimlerde hedeflerinin yüzde 35 oranında oy almak olduğunu söyledi.
Şii milisler ve silahlı aşiret gruplarının desteklediği Irak ordusu, IŞİD'in kontrolündeki Tikrit kentini almak için geniş çaplı operasyon başlattı. Operasyon emrini Samarra'ya giden Ir
ABD’nin başkenti Washington’da düzenlenen Yahudi lobi kuruluşu AIPAC'ın yıllık konferansı Siyonizm karşıtları tarafından protesto edildi. Bazı protestocular gözaltına alındı.
İsrail ordusunun, Batı Şeria'da çok sayıda askerin katılımıyla iki günlük askeri tatbikat başlattığı bildirildi.