Pakistan'da idam cezasının yeniden uygulanma başlamasının ardından 12 mahkumun daha idam edildi. Açıklamada, idam edilen mahkumlar arasında sadece terör suçluları değil, cinayet ve tecav�
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun önümüzdeki hafta milletvekili adaylarını belirlemek için ağırlığını parti çalışmalarına vermesi beklenirken sürpriz isimlere de önümüzdeki hafta yap
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerli otomobil konusunu ele alarak eleştirilerde bulundu.
Ekonomik sorunlarla mücadele eden İsrail'de erken seçim için oy verme işlemi başladı. Halkın çoğunluğu bu kez Filistin sorunu kaygısıyla değil, partilerin ekonomik programlarına bakarak
İsrail Başbakanı Netanyahu, yeniden seçilmesi halinde iktidarı döneminde Filistin devletine izin vermeyeceğini söyledi.
CHP'li Gürsel Tekin yaptığı açıklamada CHP'nin başörtülü bir aday gösterebileceğini söyledi.
Saatler 29 Mart Pazar günü 03.00’ten itibaren bir saat ileri alınacak.
İsrail Başbakanı Netanyahu, genel seçimlere bir gün kala, yeniden seçilirse Doğu Kudüs’te binlerce yeni Yahudi yerleşim birimini inşa edeceğini açıkladı.
Malezya'da muhalefet lideri Enver İbrahim'in kızı Nurul İzzah Enver, parlamentoda babasının hapisten yazdığı açıklamayı okuduğu için isyana teşvikle suçlanıyor.
Geçtiğimiz günlerde IŞİD'in 'kendisine bağlı Horasan Vilayeti'ni ilan ettiği Afganistan'da bulunan IŞİD üyeleri Afganistan Ordusu tarafından düzenlenen operasyonda ağır kayıplar verdi.
İngiltere Başbakanı Cameron, "Müslüman Kardeşler'in faaliyetlerinin gözden geçirildiği raporun temel bulguları, hükümetin yeni aşırıcılıkla mücadelede stratejisiyle birlikte yayınla
Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad dün ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin Suriye ile müzakereye yeşil ışık yakan sözlerine yanıt verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün Balıkesir'de yaptığı "Artık Kürt sorunu yok" açıklamasına cevap veren Gültan Kışanak, "Doğrudur, artık Kürt sorunu yok, direnen yönetici sorunu vardı
Bu yıl hacca gidecekler için kura çekiminin ardından kayıtlar başladı. Hacı adayları bu yıl randevulu sistemle il müftülüğüne çağrılmasına rağmen yoğunluk oluştuğu görüldü.
Günlük programları iptal edilen ve 5 Mart’tan beri ortalıklarda görünmeyen Rus lider Putin basın toplantısında görüntülendi.