Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, Türk işçileri kaçıranlara terörist muamelesi yapılması talimatı verdiğini söyledi.
Eski AK Parti milletvekili Abdurrahman Kurt, Doğu ve Güneydoğu'da yeniden başlayan çatışmaları değerlendirdi...
Kempinski grup, Kahire'de açtığı otelde peçeyi yasakladı. Bir grup Mısırlı kadın ise sosyal medyada örgütlenerek, 'başörtüsü ırkçılığ' adını verdikleri bu tutuma karşı haklar�
HDP Eş Başkanı Demirtaş, Doğu ve Güneydoğu'da seçim yapılabilecek uygun ortam olmadığını savundu
Dönüşüm programına, kanunun yürürlüğe girdiği tarihte sayısı 3 bin 530 olan dershanelerin 2 bin 536'sı başvururken, 700 dershane faaliyetine son verdi.
İsrail, Temmuz ayında Batı Şeria'nın Nablus kentinde Filistinlilere ait bir evi yakan ve evdeki 18 aylık bebek ile babasının ölümüne neden olan Yahudi'ye 6 ay Batı Şeria'ya girmeme cezas�
Mısır ordusu, Filistinlilerin 'can damarı' olarak gördüğü tünelleri yıkmak için Gazze sınırına büyük su boruları döşemeye başladı.
DAEŞ'ten daha önce "mürted" ilan ettiği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Yahudi ve Nusayrilerle birlikte hareket ediyor" suçlamasıyla ölüm cezasına çarptırıldığını açıkladı
3 yıldır hac için yeni kayıt almayan Diyanet İşleri Başkanlığı önümüzdeki yıldan itibaren yeni müracaatlar alacağını duyurdu.
Akın İpek'in sahibi olduğu Koza İpek Holding'e dün sabah başlatılan operasyon kapsamında 7 kişi gözaltına alındı. Savcılık, soruşturmanın gerekçesini ve tespit edilen şüpheli işle
Irak'ın başkenti Bağdat'ın doğusunda silahlı bir grup Türk işçileri kaçırdı. Nurol İnşaat 18 çalışanının alıkonulduğunu açıkladı.
İngiltere'de yayımlanan Times gazetesi, Koza-İpek Grubu’na ait 23 şirketlere operasyonu"Erdoğan’ı Eleştiren Gazetelere Baskın” diye verdi.
İsrail'de yaşayan Yahudi asıllı bir gencin, terör örgütü IŞİD'e katılmak için Suriye'ye geçme çabasının son anda önlendiği öne sürüldü.
Hükümetin yılda sadece 50 Suriyeli'yi ülkeye sığınmacı olarak kabul etme kararını protesto eden 13 bine yakın İzlandalı, Facebook'ta başlattıkları kampanyayla "Evimizi Suriyeli sığı
Musul Başkonsolosluğu’na yapılan IŞİD baskınında rehin alınan Büyükelçi Öztürk Yılmaz, CHP’den aday olmak için Dışişleri Bakanlığı'ndaki görevinden istifa etti.