Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları tarafından esir alınan İsrail askeri Şaol Aron'un annesinin, Hamas'ın Siyasi Büro Başkan Yardımcısı İsmail Heniyye'den oğlunun hayat
Bin Talal, Twitter mesajında Trump'a başkanlık yarışından çekilmesi çağrısında bulundu, 'Çünkü kazanma şansı yok' dedi.
Fransa'da bölgesel seçimin ilk turunda rekor oy alan aşırı sağcı Ulusal Cephe, ikinci turda hiçbir bölgede kazanamadı. Sosyalist partinin seçim taktiğiyle sonuçlar değişti; oylar Sarkoz
İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım yaşanan Rusya krizi ve bölgeye dair önemli gelişmeleri Gerçek Hayat Dergisi Yazarı Sevda Dursun ile değerlendirdi.
Ağrı'nın HDP'li Belediye Başkanı Sırrı Sakık bölgede PKK terörü ve hendeklerl nedeniyle oluşan olağanüstü hal sonrasında insanların kaçtığını söyleyerek tepki gösterdi.
TSK'nın alçak ve orta irtifa hava savunma ihtiyaçlarını karşılamak üzere ASELSAN tarafından geliştirilen KORKUT Hava Savunma Sistemi, tüm testleri başarıyla geçti.
Paralel yapının tepe yönetiminden 73 kişiye yönelik operasyonda firar eden isimlere Fetullah Gülen’in “ülkeyi terk edin” talimatı verdiği ortaya çıktı. 17-25 Aralık darbe girişimi ba�
MHP'de Bahçeli'yi devirmek için ilk başta tüzüğü değiştirmek isteyen Akşener, Aydın ve Oğan'a 300 imzayla tüzük değiştirme yolu açıldı.
Irak Cumhurbaşkanı yardımcısı Nuri El Maliki, Türkiye'nin IŞİD'den petrol aldığını, Ankara'nın bunun karşılığında örgüte araç ve silah verdiğini iddia etti.
TÜSODER Enerji Komisyonu Başkanı Akbal, doğalgaz ve elektrik tasarrufu sağlayacak önerilerde bulundu. Akbal, "Evde yaşayanlar ayrı ayrı odalara dağılıp enerji sarfiyatına meydan vermemeli
Diyarbakır'da basın açıklaması yapmak için toplanan HDP ve DBP'li gruba bir kadın, "Biz Müslümanız nasıl Kur'an yakıyoruz, cami yıkıyoruz" diyerek tepki gösterdi.
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Başkanı Başaran Ulusoy, Rus turistlerin yaratacağı boşlukla ilgili olarak; "Her yere ayak basacağız ve açığımızı yeni pazarlarla kapataca�
Siirt'teki Suriyeli öğrenciler harçlardan muafiyet ve KYK yurdu için basın açıklaması yaptı
Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Orhan Şansal hakkında başsavcılığın itirazı üzerine tutuklama kararı verildi
Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Doğan, 'Rusya çok zor günler geçirecek. Narenciyeyi Amerika kıtasındaki uzak ülkelerden alabilirler ama bu onlara 2 kat daha pahalıya mal olur' dedi.