ABD'nin Cumhuriyetçi Parti başkan adayı Donald Trump, FBI ile işbirlii yapmayan Apple'ı hedef alarak "Apple almayın, boykot edin" dedi.
Diyarbakır'da konuşan HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, PYD'nin terör örgütü olmadığını savunarak 'En büyük terör üreticisi AKP'dir' dedi.
Başbakan Yardımcısı Türkeş "Suriye ve Irak'tan gelen her sığınmacıyı potansiyel terörist diye göremeyiz" dedi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Obama arasındaki görüşmesinin ardından, iki ülkenin içeriğe dair yayınladıkları metinde iki farklılık göze çarpıyordu: ‘Türkiye'nin meşru m
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD Başkanı Barack Obama'yla dün akşam yaptığı görüşmenin metni değiştirildi.
Kremlin Basın Sözcüsü Dmitriy Peskov, Türkiye ile Rusya arasında savaş çıkar mı sorusunun "yersiz" olduğunu söyledi.
Keşmir'de Hindistan yönetimine ait resmi bir biaya yapılan baskında çıkan çatışmalarda 2 polis öldü 10 kişi yaralandı, olaylar hala devam ediyor
AK Parti Grup Başkanvekili Turan, 'AK Parti olarak amacımız, dört partinin de üzerinde uzlaştığı bir Anayasa yapılması' dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin, ABD'nin dünyanın en güçlü ülkelerinin başında yer almasından başkanlığın payının büyük olduğunu belirterek, başkanlık sisteminin istikr
Suriyeli Türkmenlerden oluşan parti ve dernekler tek çatıda birleşiyor. Grubun başkanlığını yapacak olan Samer Hafez, "Suriye'deki Türkmen kitlesinin yüzde 80'ini temsil edeceğiz" dedi.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Suriye'ye kara operasyonu iddiası ve Erdoğan-Obama görüşmesinin detaylarını anlattı.
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Suriye'den yeni bir göç dalgasının öncelikle Avrupa'yı vuracağını söyledi.
MHP Genel Merkezi'nin ve aynı zamanda Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin avukatı olan Hamit Kocabey olağanüstü kurultay için açtıkları davadan geri çekildi
Genelkurmay Başkanlığı, Sur ve İdil’de devam eden operasyonlarda 5 PKK'lının öldürüldüğünü açıkladı.
Rusya, Ermenistan-Türkiye sınırında devriye uçuşlarına başlıyor.