Azerbaycan ana muhalefet partisi (AXCP) başkanı Rusya’ya sert ithamlarda bulundu. Azerbaycan ana muhalefet partisi (AXCP) başkanı Rusya’ya sert ithamlarda bulundu.
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev “Hiçbir zaman Azerbaycan toprağında ikinci Ermeni devleti oluşturulmasına izin vermeyeceğiz' dedi.
Diyarbakır'da başlayan dış seferlerin ilki Irak'ın Erbil şehrine yapıldı
İktidarın ilk planı Meclis’teki Anayasa Komisyonu’nun en az altı ay çalışması ve bu sürede kamuoyunun hem muhtemel bir yeni anayasanın kritik tercihlerini, hem de başkanlık sistemini tar
22 Mart'ta Brüksel'de gerçekleşen saldırının ardından Fransız Charlie Hebdo dergisi İngilizce bir yazı yayınladı. Yazının başlığı 'Buraya nasıl geldik?'. Charlie Hebdo'ya göre yak�
Ukrayna Başbakanı Arseniy Yatsenyuk, haftalık 'halka sesleniş' konuşması sırasında, canlı yayında istifasını açıkladı.
İran lideri Ayetullah Ali Hamaney'in başdanışmanı Ali Ekber Velayeti, Esad'ın 2021'e kadar iktidarda kalması gerektiğini söyledi.
HDP Eşbaşkanı Demirtaş Türkiyelileşme derken "tek dil, tek millet, tek vatan" kavramını kastetmediğini açıkladı..
Başbakan Davutoğlu, 'Türkiye Cumhuriyeti konjonktüre hapsedilemez, Bizim davamız ilayı kelimetullah davasıdır ve sadece onunla sınırlıdır.' dedi.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla, Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak başkanlığında bir heyet, inceleme için Yüksekova'ya gidecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1999'da Pensilvanya'ya giden Fethullah Gülen'e seslendi. "Neden kaçtın?" diye soran Erdoğan, "Birileri koruma altına mı aldı seni?" dedi.
Azerbaycan New York Cemiyeti Başkanı Ercan Yerdelenli, Erdoğan'ın ve Davutoğlu'nun açıklamalarının kendilerini heyecanlandırdığını söyledi.
Yunanistan'ın İdomeni kasabasındaki kampta sınırın açılmasını bekleyen bazı sığınmacılar, hayatlarını devam ettirebilmek için diğer sığınmacılara yiyecek, giyecek, telefon, mutf
MHP'nin demokratik bir yönetime ihtiyacı olduğunu söyleyen MHP Genel Başkan adayı Ümit Özdağ, "Başkanlar ölümden ölüme değişmemeli, başarısız olan gitmeli. Artık başbuğ aramamal�
BDDK Başkanı Mehmet Ali Akben, Bank of China'nın başvuru sürecini tamamlayarak evraklarını teslim ettiğini söyledi.