Manisa'nın Alaşehir ilçesinde öldürülen 4 yaşındaki Irmak Kupal cinayetinin ceza davasında mahkeme heyeti, davayı 15 Şubat 2017 tarihine erteledi.
Darbe Komisyonu Başkanvekili AK Partili Selçuk Özdağ, Fethullah Gülen ile Papa'nın görüşmesinde kimin aracı olduğunu bildiğini savundu. Özdağ, "Dışişleri Bakanlığı ve Vatikan'dan b
Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan ve Türkiye genelinde camilerde okunan cuma hutbesinde, çocukların varlığının insanlar için bir imtihan olduğuna dikkat çekildi.
Malatya'da, FETÖ/PDY'ye yönelik 28'i tutuklu 54 sanık hakkında hazırlanan iddianameye giren tanık ve müştekilerin ifadelerinde dikkati çekici bilgiler yer aldı.
AB Başkanı Juncker, "bizim onlara ihtiyacımız olduğu kadar onlarında bize var, Türkiye geri kabul anlaşmasını iptal etmeyecek" dedi.
Avrupa basını, Türkiye ile Rusya'nın Suriye'nin kuzeyindeki bölgelerde kontrolün kimde olacağı konusunda anlaşmaya başladığını yazdı.
Yunanistan Cumhurbaşkanı Pavlopulos, Kıbrıs'ta bir Türk devleti değil işgal olduğunu iddia etti
Ufacık bir plastik kapak, nasıl olur da bir hayatı özgürleştirir? Cevabı Ali Ekber Ağkoyun’da. Doğuştan omurilik felçlisi Ağkoyun, akülü tekerlekli sandalyesine 3 yıl önce plastik kap
Refah Partisi'nin 1997 yılında gündeme getirdiği yerli ve milli projeler ile dalga geçen bir gazetenin karikatürü sosyal medyada gündem oldu. Dönemin Başbakanı merhum Necmettin Erbakan'ın
Cumhurbaşkanı Erdoğan, dövizi olanlara "altına ve TL'ye çevirin" çağrısında bulundu.
Bursa Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan FETÖ iddianamesine giren ihbar mektubunda, MİT'e yönelik planlanan operasyona ilişkin bazı bilgiler yer aldı.
TBB Bireysel Müşteri Hakem Heyeti başvurularının, e-Devlet üzerinden yapılması için hazırlanan test uygulaması açıldı.
Malazgirt Kaymakamı Kırlı, Malazgirt Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirildi
Kıbrıs müzakelerinde sonuçsuz kalan görüşmeler yeniden başlıyor. Kuzey Kıbrıs lideri Mustafa Akıncı ve Kıbrıs Cumhurbaşkanı Nikos Anastasiadis İsivçre'nin Cenevre kentinde yeniden g
MHP'ye yakınlığıyla bilinen Yeni Çağ gazetesinin yazarı Yavuz Selim Demirağ, Başkanlık oylamasında MHP'nin yarısının fire vereceğini, Ak Parti'den de fire olacağını iddia etti.