AK Partili isimler, kamuoyuna izdivaç programlarının kaldırılması yönünde açıklamalar yaparken, perde arkasında programların devam edilmesi yönünde adımlar atılıyor
Adana İl Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Türkiye Jokey Kulübü Adana Hipodrom Müdürlüğü ile Çalışma ve İş Kurumu tarafından düzenlenen projede 2 kadın seyis oldu.
Tam 42 yıl önce bugün, 25 Mart 1975'te, Suudi Arabistan Kralı Faysal bin Abdülaziz, Riyad'daki sarayında kendi adını taşıyan yeğeni Faysal bin Musâid tarafından öldürüldü. Hâlen Mekk
ABD ve İngiltere'nin elektronik cihaz kısıtlaması kararına THY'den hamle geldi. THY uçaklarında yolcuların iletişim kurmasına imkân tanıyan eXPhone adlı sistem, Nisan ayından itibaren ak
Kanal D ve CNN Türk canlı yayınına konuk olan Cumhurbaşkanı'nın Hande Fırat'ı istemediği iddia edilmişti. Fırat'tan iddialara fotoğraflı yanıt geldi.
Yeni Şafak gazetesi Genel Yayın yönetmeni İbrahim Karagül, Londra'daki terör saldırısını hatırlatıp “Yakında Avrupa'da çok büyük bir terör saldırısı olabilir”dedi.
Yeni Şafak yazarı Mehmet Şeker, İngiltere'de parlamento binası saldırısı için 'Kedi poposunu görmüş, yara sanmış. Biz neler yaşadık. 15 Temmuz'daki işgal amaçlı darbe girişiminde y
Rusya Dışişleri Bakanlığı Konsolosluk Departmanı internet sitesinde “nasıl davranmaları gerektiği” konusunda tavsiyelerde bulundu.
Alman hükümetinin 2016'dan Türkiye'nin silahlanma malzemesi alımıyla ilgili olarak yaptığı 11 başvuruyu geri çevirdiği ortaya çıkarken Alman yayın kuruluşu WDR'in elde ettiği yeni bilg
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı canlı yayında Avrupa'ya sert uyarılar yaptı. Avrupa ülkelerinde kendisiyle ilgili medya üzerinden yapılan yayınlara değinen Erdoğan, ''Ban
Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı canlı yayında, Bahçeli'ye cumhurbaşkanı yardımcılığı teklif edilip edilmeyeceği ile ilgili soruya cevap verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, uzun süre sonra ilk kez katıldığı CNN Türk canlı yayınında anayasa değişiklik paketindeki maddeleri tablolarla anlatırken, 18 medde içinde en çok seçilme yaş�
Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü, Daily Sabah'ın Avrupa Parlamentosu'nda dağıtımının yasaklanmasını kınadı.
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı İlhan Yerlikaya, evlilik programı yapan kanallardan gelen talep üzerine televizyonların genel yayın yönetmenlerini kabul etti.
Türkiye Radyo Televizyon Kurumunun (TRT) uluslararası yayın kuruluşu Euronews'e ortak olmasına ilişkin Bakanlar Kurulu kararı yürürlükten kaldırıldı.