Diyanet İşleri Başkanlığı’nın hazırladığı IŞİD raporunu değerlendiren Başkan Mehmet Görmez, “Bu yapıların İslam dünyasında ortaya çıkmasının önlemlerini almak gerekiyor. Bu
İETT, tavanındaki güneş panelleriyle ihtiyaç duyduğu elektriği karşılayan ilk otobüsünü tanıttı.
Suriye İnsan Hakları Örgütü Suriye iç savaşında şimdiye kadar 180 bin 455'i sivil olmak üzere 216 bin 70 kişi hayatını kaybettiğini açıkladı.
Soma maden kazası ceza davasının 3’üncü duruşmasının ikinci celsesi başladı. Ailelerin davaya ilgisinin azaldığı gözlendi.
Irak Kürdistan Hükümeti Sözcüsü Sefin Dizayi, PYD'nin Suriye'nin kuzeyinde partilere hayat hakkı tanımadığını, sadece kendisini empoze ettiğini belirterek, bunu kabul etmeyeceklerini söy
Sağlık Bakanlığı ile Türk Kızılayı tarafından yürütülen TÜRKÖK projesi kapsamında toplanan kök hücrelerle dünyanın herhangi bir yerinde nakil bekleyen hastalar tedavi edilebilecek.
Independent gazetesi, İsrail basınına dayandırdığı haberinde İsrail'in Suriye'de olası bir kara operasyonuna hazırlandığını yazdı.
Türkiye'nin Irak ve Suriye'nin kuzeyinde gözü olduğunu iddia eden Nuri el Maliki, "Türkiye IŞİD'i ve El Kaide'yi destekleyen ülkelerden biridir. Eğer Türkiye ve Suudi Arabistan olmasaydı Su
Almanya Dışişleri Sözcüsü: Gönderdiğimiz silahın PKK'ya gittiğini onaylayamam da reddedemem de.
Yargıtay, cemevinin ibadethane statüsünde olduğundan elektrik borcu nedeniyle hakkında icra başlatılamayacağına karar verdi
Mısır'da, tartışmalara neden olan yeni terörle mücadele yasa tasarısı, Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi tarafından onaylandı. Terör suçu işleyenlere idam cezası verilmesini öngören
ABD ve Almanya, Suriye rejiminden gelebilecek tehditlere karşı Türkiye'nin güneyine yerleştirdiği patriot füze savunma bataryalarını geri çekiyor. Almanya tehdit odağının IŞİD'e kaydı�
Erzurum'un Şenkaya ilçesinde karayolunu kesen PKK'lılar, durmayan köy minibüsüne ateş açtı. Sırtına kurşun isabet eden 35 yaşındaki şoför Garip Bektaş yaşamını yitirdi.
ABD'li yetkilinin IŞİD'le mücadelede terör örgütü PKK'nın Suriye kolu PYD ile işbirliğinin söz konusu olacağına yönelik açıklamaya Türkiye'den cevap geldi.
Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethetmesi ile camiye çevrilen, yaklaşık 6 yüzyıl sonra 1935'te müze yapılan Ayasofya'nın tapusunda çarpıcı ayrıntılar var.