Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Enerji Bakanlığı'nın üzerinde çalıştığı 'sosyal tarife' projesi kapsamında, dar gelirli vatandaşın elektrik faturasının bir bölümü devlet
İngiltere'nin The Guardian gazetesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hesabından atılan ilk tweet'i haber konusu yaptı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, neredeyse bir asırdır yürürlükte olan yasağı kaldırdı ve ortaya bu fotoğraf çıktı.
Yaklaşık 10.5 milyon emekli Temmuz'da zam alacak. Enflasyon öngörüldüğü gibi çıkarsa, SSK, Bağ-Kur ve memur emeklilerinin zammı aynı olacak.
AK Partili Burhan Kuzu, katıldığı bir TV programında Süleyman Demirel ve Tansu Çiller arasında yaşanan çarpıcı bir olayı anlattı.
Eski YARSAV'cı Ömer Faruk Eminağaoğlu siyasete soyundu. Eminağaoğlu, Yargıdaki görevlerinden istifa ederek CHP'de siyaset yapmaya hazırlanıyor.
Newsweek dergisinin Twitter hesabına düzenlenen siber saldırıda, IŞİD yanlısı mesajlarla birlikte ABD Başkanı Obama ve ailesine yönelik tehdit mesajları paylaşıldı.
ABD, İran destekli Husi isyancıların yönetimi ele geçirdiği Yemen’deki büyükelçiliğini kapatıyor. Reuters'a göre Amerika, Türkiye ya da Cezayir'den, kendisini Yemen'de temsil etmesini is
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başmüşavirleri Ali Sarıkaya, Ertan Aydın, Taha Özhan, Vedat Bilgin ve Emine Nur Günay AK Parti'den aday adayı olmak için kamu görevlerinden istifa etti.
2009 yılında helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun damadı Mustafa Afşin Yazıcıoğlu AK Parti'den aday adaylık için başvurdu.
Rusya Devlet Başkanı Putin ve Mısır Cumhurbaşkanı Sisi Kahire'de bir araya geldi. Ekonomik ilişkilerin ön plana çıktığı görüşme sonrası Putin Suriyeli muhalifler ile Şam rejimi aras�
Ahmet Davutoğlu'nun başkanlığında yapılan Çözüm Süreci toplantısına MİT Müsteşarı Hakan Fidan son kez katıldı. Fidan, milletvekilliği aday adaylığı için sunduğu istifanın yür
Mısır mahkemesinin kararı, Arap vatanının parçalanmasına, Araplara zarar veren ve daha da zayıflatan iç anlaşmazlıklara bel bağlayan İsraillilerin yüreklerine su serpti.
Diyarbakır'da geçen yıl 2'nci Hava Kuvveti Komutanlığı'ndaki bayrağı gönderden indiren Ömer Mutlu'nun yargılamasına başlandı. Mutlu, "Bilmeden yaptım. Bayrağı atmadım, elimden düşt
Milletvekili aday adaylığı için kamu görevlileri için istifa süresi 17.00'de doluyor. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman son gü