ABD’nin önde gelen televizyonlarından NBC, darbe girişiminin ardından tutuklanan ve Türkiye ile ABD arasında krize neden olan ABD’li papaz Andrew Brunson’ın, iki ülke arasındaki ‘gizl
Vietnam haber portalı Soha.vn, ABD ve İsrail’in askeri uzmanlarının gizlice Ukrayna’ya giderek, Ukrayna ordusunun kullandığı benzer hava savunma sistemlerinin özelliklerini incelediği idd
İngiltere Dışişleri Bakanı Jeremy Hunt, 2 Ekim'den bu yana kayıp olan Washington Post gazetesi yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürüldüğüne dair iddiaların doğrulanması h
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya yönetiminin Ortodoks dünyasını parçalayacak her adıma karşı çıktıklarını açıkladı.
423 caminin bulunduğu Londra'da camilerin şehirdeki kiliselerden daha fazla cemaati var ve İngiliz üniversiteleri şeriat hukuku konusunda daha fazla mesai harcamaya başladı
Fener Rum Patrikhanesi'ndeki toplantıda, Ukrayna Ortodoks Kilisesi'nin, Rus Ortodoks Kilisesi'nden bağımsızlık talebinin kabulü kararlaştırıldı.
ABD Başkanı Trump, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı meselesi ile yakından ilgilendiklerini söyleyip, 'Orada müfettişlerimiz var olaya dahil oldular, gazeteciye ne olduğunu öğrenmek zorundayı
ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) geçen ay bir F-35B savaş uçağının kaza yapması sonrası dünya genelinde tüm F-35 hayalet uçağı filosunun uçuşlarını durdurma kararı aldı.
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM'de düzenlediği basın toplantısıda, Milliyetçilik, vatanseverlik 11 bin lirayla olmaz.' dedi.
Kaybolan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın daha önce defalarca Prens Selman'ın adamları tarafından aranıp Suudi Arabistan'a çağrıldığı ortaya çıktı.
Türkiye'de birçok havayolu firmasına temsil ve gözetim hizmeti veren şirketin sahibi Gökhan Sarıgöl, tarihi eser kaçakçılığı suçlamasıyla gözaltına alındı.
Suudi Arabistanlı gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolmasıyla ilgili ABD tarafının müfettiş görevlendirdiği bilgisinin doğru olmadığı bildirildi. ABD Başkanı Trump, 'Orada müfettişle
Cari işlemler hesabı, Ağustos ayında 2 milyar 592 milyon Dolar fazla verirken, 12 aylık cari işlemler açığı 51 milyar 125 milyon Dolar oldu.
CHP’nin 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce’nin fotoğrafları dikkat çekti.
''Müslüman Toplumların Fay Hatları: Mezhepçilik, Laiklik, Milliyetçilik ve Sömürgecilik ile Mücadele'' başlıklı konferans, İZÜ'nün İslam ve Küresel İlişkiler Merkezi'nce (CIGA), 14-