Yunanistan'ın Makedonya sınırındaki İdomeni kasabasına yaklaşık üç kilometre uzaklıktaki kampta bekleyen onlarca sığınmacı yol kapatarak eylem yaptı
Terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı YPG, komik bir eyleme imza atarak kendisi gibi bir terör örgütü olan DAEŞ'in Brüksel'deki saldırısını kınadı.
Resmi rakamlara göre Suriyeliler son dört yılda açtığı 4 bin işyerinde binlerce Türk vatandaşını istihdam ediyor
Danimarka'da bir TV kanalında yayınlanan eski bir kayıt, ülkede yaşayan Müslümanların vatandaşlıktan çıkarılması için hükümete kapı açtı
Brezilya'da Yüksek Mahkeme Yargıcı Weber, eski Devlet Başkanı Silva'nın atanmasını engelleyen kararı bozmayacağını açıkladı.
PKK’ye destek veren, örgüt militanlarını maaşa bağladığı tespit edilen bazı HDP'li belediyelerde başkanın yerine kayyum atanacak.
Bir AVM'ye giderek vatandaşlarla bir araya gelen Bahçeli, "Ankara halkına söylüyorum, inadına gezin Cenab-ı Allah sizleri korur" dedi.
Brüksel havalimanındaki bombalı saldırıda bir Türk ağır yaralı olarak Leuven hastanesine kaldırıldı.
Belçika’da meydana gelen patlamalar sonrası ülkede yaşayan vatandaşlarımız bir an önce Türkiye’ye dönmek istediklerini söyledi.
Reza Zarrab'a dava açıp tutuklatan savcı Preet Bharara, bu zamana kadar uluslararası bir dava kaybetmedi.
HDP Eş Başkanı Demirtaş'ın ağabeyi Nurettin Demirtaş, CHP'nin de Atatürk'ün Kurtuluş savaşında Kürtlerle ittifak kurduğu gibi Kürtlerin yanında yer alması gerektiğini söyledi
Reza Zarrab'a ABD'de dava açıp tutuklatan savcı Preet Bhrara, "Zarrab, yakında ABD adaleti ile tanışacak" yazdı.
Brüksel'de yaşanan patlamanın ardından ortaya çıkan görüntülerde güvenlik zaafiyetinin üst düzey de olduğu görülüyor...
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Kirby, 'Türkiye'nin kendi vatandaşlarını koruma sorumluluğu vardır' mesajında bulundu...
Rusya ABD’yi uyararak, Suriye’de muhaliflere karşı Salı günü operasyon başlatacaklarını söyledi.