Adana’da bir baba ağlayan 4 yaşındaki kızını önce dövdü sonra ise sokakta gördüğü presli çöp kamyonuna atarak öldürmek istedi.
ABD Merkez Bankası’nın (Fed) haziran ayında faiz artışına gitmesinin, Rusya’da sermaye çıkışı riski yaratacağı belirtiliyor.
Şırnak'ın Silopi ilçesinde PKK'lılar, yola yerleştirdikleri bombayı akşam saatlerinde polis aracının geçişi sırasında patlattı. Saldırıda ilk bilgilere göre 4 sivil öldü, 27 vatand
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, günübirlik ziyaret için Libya'da. Dışişleri Bakanlığı, Çavuşoğlu'nun 2014'te tahliye edilen Trablus Büyükelçiliği'nin yeniden faaliyete başlaması i
Irak Hükümeti, ülke içindeki çatışmalarda sığınmacı durumuna düşen vatandaşları için uluslararası kuruluşlardan yardım istedi.
Gaziantep’te polis operasyonunda kendisini patlatan terör örgütü DAEŞ’in sözde Türkiye emiri Yunus Durmaz’ın babasının mezarı açılıp, DNA örneği alındığı ortaya çıktı.
Batı'nın Gezi Vandallığı'na verdiği desteği hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Paris'te yaşananlardan dolayı ben de endişeliyim, Fransız polisinin şiddetini kınıyorum" dedi.
Türkiye'ye yönelik sık sık siber saldırılar yapılırken, HAVELSAN da hacker yetiştirmek için düğmeye basıyor.
DAEŞ’in Kilis’i hedef alan Katyuşa füzelerini Suriye’de sivillerden gasp ettiği evlerden attığı ortaya çıktı. Füzeleri Savran’daki bir evden atan terör örgütünün füzelerin çıkı
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bugün Libya'ya giderek, 2014 yılında güvenlik endişesiyle kapatılan Trablus Büyükelçiliği'nin yeniden açılış sürecini başlatacak.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ahmet Davutoğlu'nun anlaşmazlığa düştüğü iddia edilen konular üzerinden, Başbakan Binali Yıldırım yeni bir atağa başlıyor. Başbakan Yıldır
2 Haziran'da Alman Parlamentosu'nun sözde soykırım tasarısının görüşmesinden bir gün önce ülkede yaşayan Türk vatandaşlar büyük bir gösteriye hazırlanıyor.
Bakan Tüfenkci, telefonla çağrı merkezleri üzerinden yapılan satışlarda kapıdan ödeme seçeneğinin tercih edilmesini söyleyerek, “Birçok habere rağmen, tuzaklara düşülüyor. Önemli
MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, Bolu'da yaptığı konuşmada terör örgütü PKK'ya yardım ve yataklık edenler olduğunu belirterek, "paralel devlet" diyerek kastettiği Gülen cemaatine
Yönetmen Mustafa Altıoklar, attığı tweette İstanbul'un fethini kötüleyerek Atatürk'ün İstanbul'u kurtardığını söyledi.