Başta Körfez ülkelerinden olmak üzere 21 bin 178 yabancı uyrukluya, 19 bin 91 konut ve bin 912 parsel satışı yapıldı. Türkiye'yi tercih edenlerin başında, sırasıyla Irak, Suudi Arabista
İtalya’nın gıda şirketi Ferrero’nun ürettiği ve dünya çapında bir üne sahip olan çikolata-fındık ezmesi ürünü Nutella’nın başı Avrupa Gıda Güvenliği Otoritesi EFSA ile dertte.
Geçen yılı rekorlarla kapatan otomotiv pazarını 2017’de zor bir dönem bekliyor. 2016’da otomotiv sektörüne adım atan yeni özel tüketim vergisi (ÖTV) sıfır araç fiyatlarına etki eder
TBMM Genel Kurulu’nda söz alan CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, anayasa görüşmeleri sırasında çıkan kavgada ısırıldığını iddia eden AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta’
Batman’ın Sason ilçesinde PKK’nın kullandığı sığınakta, kafatasında mermi girişi olduğu tahmin edilen delik yer alan bir iskelet bulundu.
Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak Hürriyet Gazetesi'nden Gizem Karakış'a, son Bakanlar Kurulu toplantısında görüşülen, yatırımcılara vatandaşlık yolunu açan düzenleme ve bununla ilg
Şırnak Valisi Su, esnafı ziyaret ederek, terör saldırıları sonucu evleri yıkılan veya kullanılamaz duruma gelen vatandaşlar için yapılacak olan konutlarla ilgili bilgi verdi.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ihracatçı şirketlere yeşil pasaport vereceklerini hatırlatarak, "En kısa sürede bu sistem devreye girmiş olacak" dedi.
Batman Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy’a suikast girişiminde olduğu belirlenen 2 kişi yakalandı.
ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, ABD başkanlığına seçilen Donald Trump'ın ticari faaliyetlerini bir kenara bırakıp yalnızca başkanlığa yoğunlaşmazsa 'bataklığa batabileceğini' sö
Reina saldırısında Uygur asıllı Çin vatandaşı Omar Asım ile Abuliezi Abuduhamiti mahkemeye sevk edildi. Reina katiline Konya'da ev kiralayan Asım ve bir başka Uygur'un 15 Aralık tarihinde
Münbiç'te öldürülen 5. Amerikan vatandaşı olan YPG'li terörist Michael İsrael için ABD'de tören düzenlendi.
Döviz kurundaki artışa ilişkin konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Merkez Bankasından birilerinin beklediği, yapmasını istedikleri yaklaşım piyasaya döviz satarak müdahale etmesidir.
İki yıldır yürüttüğü TÜSİAD Başkanlığından ayrılan Cansen Başaran Symes uzunca bir veda konuşması yaparak kamuoyunun önüne iktisadi ve siyasi bir bilanço koydu. Küresel düzeyde
Obama, gözyaşları içinde yaptığı veda konuşmasında, önceliği Amerikan halkını uyarmaya ayırdı. Uyarı, Trump’ın yönetim zihniyetinin ülkede yaratacağı etkileri ima ediyordu.