İsviçre Devlet Ekonomi Sekreterliği, Suriye'ye yasaklı kimyasal madde ihracatını doğruladı.
İran’da düşen 11 kişinin hayatını kaybettiği Başaran Holding’e ait TC-TRB tescilli Challenger 604 tipi uçağın kaza ön raporundaki bilgilere göre pilotlar uçağı kurtarmak için 51 kez
Rus senatör İgor Morozov, Moskova'nın Suriye'ye Katar askerlerinin gönderilmesine kati surette karşı çıktığını söyledi.
Irak kuzeyindeki Zap, Avaşin-Basyan ve Kandil bölgelerine düzenlenen hava harekatında teröristlere ait 10 hedef imha edildi.
Annesinin cenazesine katılmak için Batı Şeria'ya gitmek isteyen Ürdün vatandaşı Araravi, Kral Hüseyin Köprüsü Sınır Kapısı'nda gözaltına alındı.
Cumhur İttifakı'nın karşısında açıklanmasa da bir blok halinde yer almaya çalışan CHP, İYİ Parti, SP, DP gibi partilerin ortak adayı olarak adı konuşulan Abdullah Gül'e, Büyük Birli
Başbakan Yıldırım 'Rusya, Türkiye açısından AB’ye alternatif değil, Avrupa'nın güvenliği için de Türkiye – Rusya ilişkileri önemli' dedi.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ile görüşen gazeteci İsmail Küçükkaya, FOX TV'deki programında Aydın'ın söylediklerini aktardı. Buna göre İYİ Parti, Cumhurbaşkanl�
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla İYİ Parti'ye (İP) geçen milletvekilleri, CHP’den aday olamıyor. İP'nin ise baraj problemi var. Milletvekilleri CHP’ye dönerlerse �
TSK tarafından Irak kuzeyi Avaşin-Basyan bölgesine yönelik 24 Nisan 2018 tarihinde düzenlenen hava harekatı neticesinde, silahlı 10 terörist etkisiz hale getirildi.
FETÖ'nün kendinden olmayan subayları TSK'dan atmak için 'Hepatit B' kumpası kurduğu belirlendi. Tabip Albay Gürkan M., mahrem imamın, 15 subayın Hepatit B hastalığını gösteren bir liste
Gelibolu Yarımadası'nda 103 yıl önce hayatını kaybeden Anzak askerleri, Avustralya'da düzenlenen şafak ayinleri ile anıldı.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, BM Genel Kurulu'nda dünyadaki çatışmalara karşı seçici davranıldığını belirterek, "İnsan hayatı bazı bölgelerde daha mı değerli?" dedi.
Fransa Cumhurbaşkanı Macron, "Şu andan itibaren İran'la yeni bir nükleer anlaşma konusunda çalışmak istiyoruz. Bu müzakerelere Türkiye ile Rusya'nın da katılması gerekir." dedi.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Saadet Partisi lideri Temal Karamollaoğlu ile birlikte 'Erbakan Ödülleri 2018'e katılmasının hemen ardından MHP lideri Devlet Bahçeli'den peş peşe tweet