Şırnak'ta operasyonlara katılan güvenlik güçlerinin birinci hedefi vatandaşların zarar görmemesi. TSK ve emniyet unsurları İHA'lardan alınan görüntülerin yardımıyla hareket ediyor.
Yükseköğretim Kurulu (YÖK), bir soru önergesi üzerine gündeme gelip bazı medya organlarında, üç üniversite kapatılacak şeklinde yapılan haberlerin doğru olmadığını bildirdi.
Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hasan Karakaya, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Nazi lideri Adolf Hitlerin kaleme aldığı Kavgam isimli kitap, gelen tepkilere rağmen önümüzdeki 8 Ocak tarihinden itibaren Almanyada yeniden satışa çıkacak.
Kar yağışı sebebiyle öğrenciler İstanbul'da okulların tatil olup olmayacağını merak etmeye başladı.İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açı
İstanbul'da kar tatili isteyen öğrenciler Twitter üzerinden Vali Vasip Şahin'i mesaj yağmuruna tuttu. Birbirinden ilginç tweetler atan öğrenciler okulların tatil edilmesini istedi.
Rusyanın Dağıstan bölgesindeki tarihi kaleyi gezen yerli turist grubuna açılan ateş sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi de yaralandı.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, daha önce yaşanan "parti kapatma", "milletvekilliği düşürülme" konularından olumlu bir sonuç alınmadığını belirterek, "HDP'ye de çok tarihi bir
Rusya'da domates tane ile satılmaya başladı. 1 domates 6 TL'ye satılırken Rus tüketicilerin zor durumda kaldığı gözler önüne serildi.
Yoğun kar yağışı nedeniyle bazı şehirlerde orta öğrenim ve Üniversitelerde yarın tatil ilan edildi Vatandaşlara, yoğun kar yağışına karşı tedbirli olmaları uyarısında bulunuldu.
İstanbul'da şehir içi trafik yoğunluğu yüzde 80'e ulaşırken yarın okulların tatil olup olmayacağı ile ilgili açıklama yapılması bekleniyor
Pakistan ile Çin arasındaki 46 milyar dolarlık işbirliğinin ilk ve en önemli adımlarından birisi bugün atıldı
ABD Donanması İranı, Hürmüz Boğazındaki savaş gemilerinin yakınında füze testi atışları yapmasından dolayı uluslararası deniz hukukunu ihlal etmekle suçladı.
Yaşanan çatışmalardan HDP'yi sorumlu tutan Yapıcıoğlu, "Özyönetim ilanı yöntem olarak yanlış. Özyönetim ilan ettim devletin polisi, memuru buraya girmesin şeklindeki bir söylem olayla
Mısır Dışişleri Bakanı Şükri, temaslarda bulunmak üzere Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a gitti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suudi Arabistandaki temasları esnasında bu �