Patlamaya ilk tepki AK Parti'li vekil Bülent Turan'dan geldi. Turan, Milletimiz artık bu oyuna düşmesin dedi.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, polis araçlarının ambulanslarının gelişini engellediğini belirten Demirtaş, polisin insanları coplayarak ölü sayısını artırmaya çalıştı
Netanyahu'nun yönetiminde ırkçılık dozunu iyiden iyiye artıran İsrail, Batı Şeria ve Kudüs'te her gün bir Filistinliyi öldürürken, saldırgan askerler dün de Gazze sınırında 6 kişiy
Yurtdışından getirilen cep telefonlarının Türkiyede kayıt ettirilmeden kullanılabileceği süre 60 günden 120 güne çıkartılıyor.
Emeklileri TOKİ vasıtasıyla ev sahibi yapmak için düğmeye basan AK Parti'nin, seçim sonrasında bu alandaki çalışmaların hızlandırılacağını açıklaması heyecan yarattı.
Star gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, köşesinde 1 Kasım seçimlerinde Gülen cemaatinin hangi partiye oy vereceğini yazdı.
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Bingöl Milletvekili Hişyar Özsoy, PKKnın 1 Kasım seçimleri öncesi eylemsizlik ilan edeceğini duyurdu.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Eşref Fakıbaba, içinde bulunduğu otomobilin devrilmesi sonucu yaralandı.
İstanbul Valiliği'nde parti temsilcileriyle yapılan toplantıda, bayrak ve afiş asılması ile sesli duyuru konularında oy birliğiyle mutabakata varıldı.
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, AK Parti hükümetinin ayakta kalamayacağını savunarak 1 Kasım seçimlerinde seçmenleri Saadet Partisi'ne oy vermeye davet etti.
Türkiye'de obezite oranı 2008'de yüzde 15,2 iken, 2014 yılında yüzde 31,1 oranında artış göstererek yüzde 19,9'a yükseldi
Monarşi karşıtı açıklamalarıyla bilinen İşçi Partisi genel başkanı Corbyn, Kraliçe Elizabethin de katılacağı Kraliyet Danışma Meclisi'nde yapılacak törene önceden planlanmış
Cumhurbaşkanı Erdoğan Rus hava ihlâlleri ile ilgili olarak Putin ile görüşecek misiniz? sorusuna Yaşananlardan dolayı elbette kırgınlık içindeyiz. Bu şartlarda aramamın bir anlam�
Muğla, Bodrum'da, evinde ölü bulunan aşırı kilolu eczacı İbrahim Esat Hepsev'in cenazesi, AKUT'un operasyonuyla evden çıkartılarak morga kaldırıldı.
İsveç, gün içinde çalışanların daha verimli çalışması için günlük mesai saatini 6 saate indirmeyi gündeme getirdi. Geçen yıldan bu yana tartışılan mesai saati uygulamasına ülked