AK Partili Mehmet Ali Şahin imzalı rapora göre Cizre, Silopi, Sur ve Nusaybin'de yaşayan 439 bin vatandaştan 220 bini çatışmalardan etkilendi, 93 bin vatandaş göç etti.
Belçika Göç Bakanı'nın Yunan mevkidaşına sığınmacılar denize dökmelerini istediği öne sürülüyor.
Rusya, Suriye'de askeri yığınağını artırıp hava saldırılarına başladığı 30 Eylül 2015'ten bu yana çatışmalarda 109 askerini kaybetti. Rus askerlerinin ölümü, "devlet sırrı" ola
İstanbulÂ’da toplu ulaşıma zam geldi, yeni tarife duyurusuna göre 31 Ocak 2016′dan itibaren aylık kart tam 170 liradan 180 liraya, öğrenci kartı ise 77 liradan 80 liraya yükselecek.
Suriyeli muhaliflerin önemli isimlerinden Sabra, Cenevre'deki görüşmelere katılmayacaklarını açıkladı... Cenevre görüşmeleri tartışmaları devam ederken, Suriye muhalefetinin önemli
Suriye'deki savaştan kaçarak sığındığı Türkiye’nin vatandaşı olan piyanist, Gürcistan'dan dereceyle döndü. Tambi Cimuk, Gürcistan Tiflis Uluslararası Mozart Müzik Yarışması'nda ge
Yunanistan Göç Bakanı Ioannis Mouzala, Belçikalı meslektaşı Theo Francken'in, "Sığınmacıları denize geri dök. Üzgünüm ama boğulup boğulmamaları umurumda değil" dediğini söyledi
CHP Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti grubuna dönerek 'Cemaatle iş tutan sizsiniz' ifadelerini kullanınca Meclis'te gerginlik yaşandı.
Bir ay önce CHP İstanbul İl Başkanı seçilen Cemal Canpolat, partisinin Kürt sorunu konusunda aktif olmasını istiyor. Canpolat, "Artık Nişantaşı’nda, Etiler’de değil; Sultanbeyli’de, B
KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile BM Genel Sekreteri'nin Kıbrıs Özel Danışmanı Espen Barth Eide, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda görüştü.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, MİT için yeni kampus yapıldığını ve bu nedenle bütçesinin yüzde 47.7 oranında artırıldığını açıkladı.
TBMM Genel Sekreterliği, yeni dönem çalışmaları için toplanan Meclis Başkanlık Divanı’na hazırladığı belgelerde ''TBMM yerleşkesi'' yerine ''TBMM Külliyesi'' ifadesini kullandı.
PKK’nın Kürt kültür, inanç ve geleneklerini nasıl yerle bir ettiğini anlatan Çiyager, “KJA (Özgür Kadınlar Kongresi) kurulduktan sonra “biz kimsenin namusu değiliz” sloganıyla Kürt g
AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, eski müftü olan HDP Diyarbakır Milletvekili Nimetullah Erdoğmuş’a terör olaylarıyla ilgili ders niteliğinde bir cevap verdi.
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin İtalya ziyareti sırasında Başbakan Matteo Renzi ile görüştüğü tarihi Capitolini Müzesi'ndeki nü heykellerin kapatılması ile ülkede başlayan tart�