Fas Parlamentosu Temsilciler Meclisi seçimlerinin gayriresmi sonuçlarına göre, Adalet ve Kalkınma Partisinin 99 milletvekili ile birinci olduğu bildirildi.
KLİMİK Derneği Başkanı Prof. Dr. Önder Ergönül, antibiyotik kullanımı kısıtlanmasına karşın antibiyotik direncinin azalmadığını aksine arttığını kaydetti.
Yakınlarını sözde işkence ve gözaltında kaybeden ailelerin oluşturduğu anneler eskiden her hafta Galatasaray Lisesi önünde toplanırdı. Yalan değildi elbet, çoğu 90’larda oğlunu, kız
SGK tarafından bu yılın ilk 6 aylık bölümünde ilaca ödenen tutar, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 16,9 artarak 11 milyar 324 milyon lira oldu.
Sakarya'da, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Ferizli ilçesinde yakalanan bir zanlının üzerinden sahte "FBI" kimlik kartı çıktı.
IŞİD’den temizlendikten sonra kimin hâkim olacağı tartışmaları yüzünden aylardır başlatılamayan Musul operasyonu için hazırlıklar hızlandı. Operasyon öncesinde ABD, İran ve Türki
İngiltere'deki Avrupa Parlamentosu üyesi Steven Woolfe'un, parti içinde çıkan kavganın ardından hastaneye kaldırıldığı bildirildi.
Ekselioğlu, “Omega 3 içeren balık yağlarının düzenli kullanımı, dikkat toplama güçlüğünü azaltmakta ve hafızayı güçlendirmekte rol oynayarak çocukların sosyal uyumlarının artma
Yönetim ve insan kaynakları danışmanlığı şirketi Korn Ferry Hay Group'un araştırmasına göre, Türkiye genelindeki özel şirketler, gelecek yıl maaşlarda ortalama yüzde 9 zam yapacak.
İsrail istihbaratına yakınlığı ile bilinen Debkafile's, Türkiye'nin AB ile yaşadığı mülteci krizi, Moskova ile yakınlaşması ve Kıbrıs sorunu gibi nedenlerle İsrail gazının Avrupa'y
Alman Sosyal Demokrat Parti vekili Rainer Arnold, Kuzey Irak ile yaşanan askeri kriz sonrası, 'Türkiye'nin orada bulunma hakkı var' dedi.
İzmir'de müezzininin darbedilmesiyle ilgili yeniden gözaltına alınan kadın zanlı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Bankaların bu yıl Ocak-Ağustos dönemindeki net kârı, geçen yıla oranla %63 artış ile patlama yaptı. Peki ama nasıl?
Umutla olanın artık olmamasını, olmayanın olmasını bekleyenler var. Aş bekleyenler, iş bekleyenler, kısmet bekleyenler var. Şifasını, devasını bekleyenler var.
Seyyid hapihanede ıslahat programına son şeklini verirken yanında İhvan'dan yalnızca iki kişi; Muhammed Yusuf Hevâş ve Muhammed Zühdî Selman kalmış, diğerleri başka cezaevlerine gönder