Cihad, İslam toplumunun saldırılara karşı kendisini koruma ve şartları oluştuğunda Allah’ın adını yüceltmek için yapılan silahlı işin adıdır.
Filistin’de sanatçı iseniz, Müslüman da olsanız kendinizi batıcı, laik ve solcu olarak takdim etmiyor ve bu çevrelerden gelebilecek küçük bir tezkiyeye kulak kabartmıyorsanız, kendi saki
Muhammed Esed’i Türkiye tanıyor, birçok eseri Türkçe'de basılan bu mühtedi (Yahudi haham iken İslam’ı seçmiş olan kişi) Müslüman olduktan sonraki hayatını İslam’a ve Müslümanlara
AK Parti ve MHP tarafından hazırlanan TBMM İçtüzüğü'nde Değişiklik Yapan İçtüzük Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi
Tunus Nahda Hareketi Partisi, uluslararası toplumun Mescid-i Aksa’daki olaylara “kayıtsız” kalmasını kınadı.
Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu, haftalık basın toplantısında, Mescid-i Aksa’da yaşananlara ilişkin birlik olma çağrısı yaptı.
AK Parti milletvekili Tuğrul Türkeş, dün MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın açıklamalarıyla tırmanan ve kendi adının geçtiği polemikle ilgili soruya cevap verdi.
İsrail Milli Eğitim Bakanı ve Yahudi Evi Partisi lideri Bennett, İsrail hükümetinin tepkiler üzerine geri adım atmasını "teslimiyet" olarak niteledi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Partili vekillerle yaptığı toplantıda konuştu. Erdoğan, "Yorulan varsa kenara çekilsin" dedi.
15 Temmuz darbe girişimi sonrası yeni darbe senaryoları bitmek bilmezken, dün Türkiye gazetesinin manşetten verdiği AK Parti hükümetine yönelik yeni darbeyi ulusalcıların yapacağı yönü
İsrail, "bağımsız bir Kürt devletinin kurulmasının" zamanının geldiğini iddia ederek, bu devlete resmi olarak da destek vereceğini açıkladı.
Sözlerinin bir yanında “Herkes kendisini düzeltmezse biz icabına bakarız” gibi bir ikaz- tehdit de var. Bu ikaz-tehdit, Tayyip Erdoğan'dan geliyorsa, kıymet-i harbiyesi kesinlikle olur. Ancak
Meclis Genel Kurulunda, Meclis İçtüzüğü'ne ilişkin AK Parti ve MHP tarafından ortak hazırlanan değişiklik teklifinin 1-9. maddelerini kapsayan 1. bölümündeki maddeler kabul edildi.
AK Parti, yurt dışına kaçırılan kültür varlıklarının belirlenmesi ve bu varlıkların envanterinin çıkarılarak iadesinin sağlanması amacıyla Meclis araştırması açılmasını içer
Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı koordinesinde, 6 bin 425 personelin katılımıyla "Onlar artık aranmıyor-5" operasyonu düzenlendi.