Joe Biden HDP, CHP ve AK Partili milletvekilleriyle buluşarak Kürt meselesini ve terör sorununu konuştu.
Halkların Demokratik Partisi (HDP) 24. Dönem Ağrı Milletvekili Halil Aksoy, 'terör örgütüne üye olmak' suçundan tutuklandı.
Meclis'te bugün HDP Grup Önerisi görüşmelerinde AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz ile HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken arasında gergin anlar yaşandı.
Suriye'de Mart 2011'den bu yana devam eden çatışmalarda yerle bir olan Humus havadan görüntülendi
ABD Savunma Bakanı Ashton Carter'ın, "Irakta asker sayısını artıracağız" açıklamasından sonra ABD yönetimi, Iraka yaklaşık 2 milyar dolar değerinde bomba ve füze satışını onayl
ABD Savunma Bakanı Ashton Carter'ın, "Irakta asker sayısını artıracağız" açıklamasından sonra ABD yönetimi, Iraka yaklaşık 2 milyar dolar değerinde bomba ve füze satışını onayl
İngilterenin Middlesbrough kentinde mültecilerin yerleştirildikleri evlerin kapılarının çoğunun kırmızı olması ülkede tartışma konusu oldu.
CHPli seçmenin ne yeni parti yönetiminden ne de birinci olacaklarına dair umudu var. Seçmenin yüzde 93'ü 'CHP 1. parti olamaz' dedi.
Ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio, "Geleceğimiz için petrol endüstrisinin açgözlülüğüne daha fazla göz yumamayız. Artık yeter!.." diye konuştu
ABD Cumhuriyetçi Parti Arizona Senatörü McCain, 'Obama yönetiminin oynadığı Ortadoğu kumarı kaosa sebep oldu' dedi...
ABD Savunma Bakanı Carter, Irak'a gönderdikleri asker sayısını artıracaklarını ve verilen eğitimleri çeşitlendireceklerini belirtti.
Meclis'teki bütçe görüşmeleri Maliye Bakanı Naci Ağbal ile CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu arasında geçen sert tartışmayla başladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki süreçte ne bölücü terör örgütü ne de onun güdümündeki parti ve diğer yapılar asla muhatap alınmayacaktır, o iş bitmiştir" dedi.
Büyük bölümünde fiilen Taliban'ın hüküm sürdüğü Afganistan'da kadınlar, kendi haklarını savunmak için mücadele veriyor.
İsrail Savunma Bakanı Moşe Yaalon, İran için IŞİD'i işaret ederek, tartışılacak sözler kullandı...