Gıda ürünlerinin etiketlerinde hangi bilgilerin yer alacağı konusundaki tartışmalar, glüten, genetiği değiştirilmiş organizmalar (GDO) ve hormonların zararları hakkında yazılıp çizil
Geçtiğimiz aylarda İzmir'de okul servisinde unutulan ve havasız kalarak hayatını kaybeden 3 yaşındaki çocuğun başına gelenler herkesi isyan ettirmiş ve artık önlem alınması gerektiği
Almanya'da Başbakan Merkel'in Hristiyan Birlik (CDU/CSU) ile Sosyal Demokrat Parti SPD koalisyon hükümeti kurmada uzlaşmaya vardı. Alman Bild gazetesi, Sosyal Demokrat Parti Genel Başkanı Marti
Kazakistan Yatırım ve Kalkınma Bakanı Kasımbek, "2017'de Aktau Limanı'ndan Türk limanlarına yaklaşık 35 bin ton kargo nakledildi. Bu yıl bu hacim 3 kat artacak" dedi
AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu'nun yoğun bakımda tedavi gören 25 yaşındaki oğlu Zerdeşt kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
HAKKARİ'nin Yüksekova ilçesinin sarp kayalıklar, derin vadiler ve yüksek dağlarla çevrili Dağlıca bölgesindeki 6. Hudut Tabur Komutanlığı, çevresindeki 7 üs bölgesiyle hudut güvenliğ
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, bugünden itibaren diploma denklik başvurularının, e-Devlet sistemi üzerinden online yapılacağını açıkladı.
CHP Parti Meclisi seçiminin resmi sonuçları belli oldu. Ünal Çeviköz ile Eren Erdem arasında kura çekildi. Kura sonucu Çeviköz PM'de kaldı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.
ABD'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Nikki Haley, Rusya'yı BM Güvenlik Konseyi'nin Suriye'de kimyasal silah kullanımına son verme çabalarını engellemekle suçladı.
İran, Afrin bölgesine yönelik operasyonun durdurulması için Türkiye'ye çağrı yaparak, operasyonun gerilimi artıracağını ileri sürdü.
Partinin Genel Merkezi, Kars Belediye Başkanı ve 6 belediye meclis üyesinin istifasını istedi.
Parlamentoda, milletvekilleri ve parlamento çalışanları ile parlamento muhabirlerine yönelik faaliyet gösteren iki mason locası bulunduğu ortaya çıktı
CHP PM Üyesi Prof. Dr. Zeki Kılıçaslan, AK Parti’yi 'İyi ki Ak Parti var, ne güzel hem Trabzon'da hem Diyarbakır'da oy alıyor' dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal "Biz Fırat Kalkanı'ndan sonra Afrin'e başlayınca önce 'Afrin'i yapamazsınız' dediler. Şimdi bize 'Münbiç’i yapamazsınız' diyorlar" dedi.