DHKP-C’ye yönelik operasyonlarda gözaltına alınan İngiliz vatandaşı Stephen Shah Kaczynski’nin de aralarında bulunduğu 20 şüpheli hakkında dava açıldı. Yaklaşık 5 aydır tutuklu bul
Ürdün Kralı Abdullah ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin Abu Dabi veliahdı Muhammed Bin Zayed'in ardından Putin bugün Mısır’ın darbe Cumhurbaşkanı Sisi ile de görüştü.
Uzunçayır metrobüs durağında uygulama yapan ekipler, eylem hazırlığındaki 2 teröristi silahları ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı.
Sümeyye Erdoğan’a iftirada bulunan kişi akıl hastası çıktı…Cemaat-CHP ortaklığıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan’a çirkin bir iftirada bulunan “Lazika İslam Em
İngiliz politikacı Jeremy Corbyn trenler başta olmak üzere toplu ulaşımda kadınlara özel araçların tahsis edilmesini istedi
Başbakan Davutoğlu'nun korucularla yaptığı görüşmede korucu sayısının arttırılması için çalışmalara başlanacağı sözünü verdiği belirtiliyor
tay’ın merkez ilçesi Antakya’da ikamet eden Suriyeli muhalif komutanlardan Cemil Radon’un aracı, bugün öğle saatlerinde altına yerleştirilen bombanın patlaması sonucu infilak etti.
Irak'ta Şii din adamı Sadr'ın, destekçilerine Bağdat'taki 'yolsuzlukla mücadele için düzenlenecek gösterilere katılın' çağrısı ülke içinde tartışmalara yol açtı.
Teknoloji milyarderi Elon Musk'ın tüplü ulaşım projesi Hyperloop'un inşası 2016'da başlıyor. Hyperloop saatte 900 kilometre hızla ulaşım vadediyor.
Avrupa'daki mülteci krizi büyüyor. Sırbistan sınırına tel örgü çeken Macaristan'a 2015 yılı içierisinde 100 binden fazla mülteci geçti. BM ise AB'ye "Göçmen kriziyle mücadele yöntem
Ankara, terör örgütünün finansal kaynaklarının kurutulması için kapsamlı bir eylem planını devreye sokmaya hazırlanıyor.
Tarım Bakanlığı geçen aylarda patates fiyatlarının uçmasından sonra Niğde ve Nevşehir'deki depolara baskın düzenlemiş.
YSK erken seçim tarihini 1 Kasım olarak duyurdu. CHP’nin ön seçimsiz seçime girme talebine ise olumlu yanıt verildi.
17 Aralık’tan sonra bir “Paralel” muhabbetidir gidiyor: Her sorunun, her beceriksizliğin, her eksiğin, her başarısızlığın adı “Paralel” olmuş.
Uluslararası Göç Örgütü Sözcüsü Viriri: AB ülkelerinin, göçmen kabulünde herhangi bir ayrımcılık yapması yasak. Hiç kimse, dini nedeniyle ayrımcılığa maruz kalmamalı.