İspanya'da sosyal paylaşım sitesi Twitter aracılığı ile terörizmi yücelten ve Başbakan'ı tehdit eden kişiye 1,5 yıl hapis cezası verildi.
ABD Başkanı Barack Obama, Mısırda düşen Rus yolcu uçağı hakkında ilk kez konuştu. Uçağın kabine konulan bir bombayla düşürülmesinin ihtimal dahilinde olduğunu söyleyen Obama, ABD
Usulü bir yana bırakalım kaynaklardan doğrudan yararlanmayı mümkün kılan araçlardan yoksun olanlar, Kuran ve Sünnetten değil ama tercüme eserlerden beslenmişlerdir.
6 plakasız araç, Avcılar, Esenler, Maltepe, Bağcılar, Kartal ve Kağıthane'de tespit edildi
AA'nın haberine göre, IŞİD'in bomba yüklü iki araçla bölgeye saldırı düzenlediğini, Mehin bölgesi girişindeki barikatları tamamen yok ederek, hükümet binalarını ele geçirdiğini be
NASA'nın uzay aracı Cassini, Enceladus'tan gaz örneği alabilmek amacıyla son derece tehlikeli bir görevi gerçekleştirecek.
İsminin açıklanmasını istemeyen Hakkarili bir esnaf, örgütün kestiği haraç makbuzunu göstererek yaşadıkları sorunlara dikkat çekti.
Gaziantep'te polis ekiplerinin takip ettiği bir araçtan polis aracının içine el bombası atıldı. Bomba şans eseri patlamazken, saldırıyı gerçekleştirenler yakalandı.
Avrupa Uzay Ajansı (ESA) tarafından geliştirilen Rosetta uzay aracının taşıdığı Philae modülü, izlediği 67P isimli kuyrukluyıldızı çevreleyen gaz bulutu içinde oksijen molekülleri k
'Boğazın Boğası' lâkaplı Dünya eski Kıtalararası Ağır Sıklet Boks Şampiyonu Sinan Şamil Sam karaciğer yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
İzmir'in Buca ilçesinde devriye gezen polis ekibine 2 kişi silahla ateş açtı. Araca el bombası da atıldı ancak patlamadı. Polis otomobilinin camı kırılınca 1 polis hafif yaralandı.
IKBY Başkanı Barzani, ABD Başkanı Barack Obama'nın özel temsilcisi McGurk ile Musul'u kurtarma operasyonunu görüştü.
Kadıköy'de metrobüs ve bir aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi hayatını kaybederken, biri ağır 5 kişi de yaralandı
İstanbul facianın eşiğinden döndü. Ataköy'de sıvılaştırılmış doğalgaz taşıyan tanker altgeçide sıkıştı. İtfaiye, araçtaki gazın patlamaması için yoğun çaba sarf etti.
Maxwell Innovations Kurucusu Orkut Aktaş, dünyada sadece 4 aracın çalışabildiği zorlu hava koşullarında görev yapabilecek bir insansız hava aracı teknolojisini geliştirdiklerini söyledi.