Uluslararası Göç Örgütü Sözcüsü Millman, Myanmar'daki şiddet olaylarından kaçarak Bangladeş'e sığınan Müslümanların sayısının 480 bine çıktığını açıkladı.
Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, sınır kontrollerinin 3 gün içerisinde Bağdat'a verilmemesi halinde Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) çift yönlü tüm uluslararası hava uçuşların�
Erdoğan'ın fotoğraflarını kullanarak seçim kampanyası yürüten AD-D'nin aldığı oy oranı belli oldu.
İran, Kuzey Irak'a olan ortak sınır kapılarını kapatmadığını bildirdi.
İslamcılığın en önemli saiklerinden biri de ümmet bilincidir. Yani dünyanın diğer ucundaki Müslüman bir kardeşinin ayağına batan dikenin hepimizi ilgilendirmesi meselesi. Etnik kimlikle
Kuzey Irak'ın en eski medeniyetlerinden biri olan Asuriler, Kürtlerin kuracağı bir devletin altında yaşamak istemiyorlar.
Amerikan kaynaklarının söylediğine göre İsrail, İran içinde gerçekleştirdiği suikast gibi hassas faaliyetlerini de buradan yönlendiriyor. Daha önce İran’ın nükleer proje üzerinde ça
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca, hususi tescilli taşıtların kış lastiği takma zorunluğu olmadığını hatırlatıldı.
Irak Başbakanı İbadi, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ndeki referandumu yapan yetkililere karşı gereken tedbirleri artıracaklarını söyledi.
Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarlarının da arasında bulunduğu 6'sı tutuklu 20 sanığın yargılandığı davada, tutuklu sanık Kadri Gürsel'in tahliyesine karar verildi.
Kuzey Irak referandumu sonuçlarına ilişkin ilk sonuçlar gelmeye başladı.
FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin İstanbul'daki "ana darbe davası" sanıklarından eski kurmay albay Müslüm Kaya'nın, eşinin ismi okunurken "tanımıyorum" demesi üzerine, mahkeme başkanı
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca, hususi tescilli taşıtların kış lastiği takma zorunluğu olmadığını hatırlatıldı.
Kırklareli ve Tekirdağ'da salı ve çarşamba günü için sağanak ve gök gürültülü sağanak beklenildiği belirtilerek, ani sel ve su baskınlarına karşı vatandaşlar uyarıldı.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ehliyet ve pasaportların bundan sonra nüfus idaresinin vereceğini açıkladı.