Ermeni soykırımı iddialarının asılsız olduğuna ilişkin düzenlenen çalıştaya İran, tarihte ilk kez resmi bir heyet gönderdi.
Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Ermut, İran'a yönelik yaptırımların kalkmasının Türkiye'ye yarayacağı tahmininde bulundu.
Rus pilotların düzenlediği hava harekatında yanlışlıkla terör örgütü PKK’nın uzantıları YPG ve YPJ kamplarını vurduğu belirlendi.
Şanlıurfa'nın Harran İlçesi'nde, saman balyalarının altında yapılan aramada çok sayıda tüfek, tabanca, el bombası, roketatar başlığı ile mermi bulundu. Suriye'nin PYD denetimindeki Te
Çatışmaların ve sokağa çıkma yasağının devam ettiği Diyarbakır’ın Sur ilçesinde yaklaşık 2,5 aydan beri dükkânından uzak kalan esnaf iş yapabilmek için farklı yöntemler gelişt
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Türkiye ile Suudi Arabistan'ın Suriye'ye kara operasyonu düzenleyeceği iddialarını yanıtladı.
Suriye'nin katliamcı Devlet Başkanı Beşşar Esed, Türkiye'nin Suriye topraklarına girmesi durumunda, terörist muamelesi yapılacağını söyledi.
İsrail’in, Mavi Marmara ve diğer Gazze Yardım Filosu gemilerine yaptığı saldırılara karşı başlatılan soruşturma ve davaların takibi,37 ülkedeki hukukçulardan oluşan bir heyet olarak
Ukrayna'da yaklaşık 100 kişinin hayatını kaybettiği Maidan Olayları’nın ikinci yıldönümünde Rus bankaları adeta talan edildi.
Vatandaşı isyan ettiren yüksek elektrik faturalarına milletvekillerinden de itiraz geldi. AK Parti Bursa Milletvekili Cemalettin Kani Torun, “Vatandaş boğazımıza sarılmış vaziyette, 400 li
IŞİD, Rusya’nın havadan desteğini alan Suriye ordusunun saldırıları nedeniyle para basamadıklarını açıklayarak, ‘şimdilik’ ABD doları kullanacaklarını duyurdu.
Bir Rus askerinin İran Devrim Muhafızları komutanlarından Süleymani ile çektiği seldi fotoğradı sosyal medyada geniş yankı buldu
ABD’nin Michigan eyaletinde bir kişi rastgele ateş açarak aralarında 8 yaşında bir çocuk ve babasının da bulunduğu 6 kişiyi öldürdü.
Suriye'de Esed rejimi kontrolündeki iki bölgeye intihar saldırıları düzenlendi. Humus'taki saldırılarda 57 kişi öldü. Şam’da da Hazreti Zeyneb Türbesi yakınlarındaki saldırılarda en
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile bugün yaptığı görüşmede Suriye'de ateşkes şartları için 'geçici' olarak anlaşmaya vardıklarını açıkl