Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Can Dündar ve Erdem Gül'ün tahliyesiyle sonuçlanan Anayasa Mahkemesi'nin 'hak ihlâli' kararını eleştirip, "Hiç tereddütüm yok. Doğrudan Anayasa'yı çiğnemek
Kuzey Kore medyası, Kim Jong-un, ülkesinin nükleer silahlarının 'her an kullanıma hazır olduğunu' söylediğini açıkladı. Kim, "Amerikalıların başka ülkelerde başka halklarda savaşı
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık yerli otomobili 2018 Mayıs-Haziran döneminde tanıtmayı planladıklarını söyledi.
Çin Ulusal Halk Kongresi Sözcüsü Fu Ying, savunma amaçlı askeri yatırımlar yaptıklarını belirterek, bu yıl savunma bütçesinin yüzde 7-8 artacağını açıkladı.
Şırnak'ın İdil ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda 2 asker şehit oldu.
HDP eşbaşkanı Selahattin Demirtaş Amerika'nın Washington Post gazetesine yaptığı açıklamada, 'yaz aylarında iç savaş çıkabilir' iddiasında bulundu.
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, enflasyonun halen Türkiye'nin en temel sorunlarından biri olduğunu söyledi. 25 yaş üstü nüfusun ortalama eğitiminin 7,6 yıl olduğuna dikkat çeken �
28 Şubat mağdurları tahliye edilen Salih Mirzabeyoğlu’nun beraat kararının emsal olmasını istiyor.
Eski Cumhuriyetçi Parti başkan adaylarından Mitt Romney, Donal Trump’ın, ‘sahtekar ve düzenbaz’ olduğunu söyledi.
Rusya'da yaşanan ekonomik sıkıntıların önümüzdeki yıldan sonra halkı sokaklara dökebilme ihtimali siyasetçileri endişelendiriyor
BM Suriye Özel Temsilcisi de Mistura, ateşkes sürecinin kırılgan olduğunu belirterek, anlaşmaya genel olarak uyulduğunu fakat bazı bölgelerde çatışmaların devam ettiğini söyledi.
Bülent Arınç, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, dün Bilkent Üniversitesi'nde yaptığı konuşmanın şahısları değil, tutum ve tavırları hedef aldığını söyledi.
Genelkurmay Başkanlığı, Azerbaycan ile Türk uçaklarının Konya’da ortak tatbikat yapacaklarını bildirdi.
Fransa ve İngiltere, Esed rejimine ve Rusya’ya Suriye’de hasmâne tutumların sonlandırılması anlaşmasına uyma çağrısında bulundu. Ortak açıklamada “Rusya ve Suriye rejimi ılımlı muh
Lübnan'daki Müstakbel Hareketi Lideri Hariri'nin ofisinden, kararın, 'Örgütün bazı Arap ülkelerindeki eylemleri nedeniyle alındığı' belirtildi.