Mısır, Katar'dan Kardavi ve diğer İhvan mensuplarının iade edilmesini ikinci defa talep etti
İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi'nden İsrail'in güneyine roket atıldığı gerekçesiyle Gazze'nin farklı bölgelerine hava saldırıları düzenledi.
28 Şubat süreci tutuklularından Yakup Köse, cezaevinden tahliye edildikten sonra önemli mesajlar verdi...
Eskişehir'deki Ford Otosan fabrikasında iş bırakma eylemi başlatan işçilerin sözcüsü İsmail Demirbaş, üye oldukları sendikadan istifa ettiklerini söyledi, "An itibarıyla bin 32 kişi T
Kafkasya Emirliği'ne bağlı Suriye'deki direnişçilerin hareketi Çeyşul Muhacirin vel Ensar lideri Selahaddin Şişani, "IŞİD'den en çok biz muhacir direnişçiler ve tüm Müslümanlar onlar�
6. Dünya Enerji Düzenleme Forumu’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, IŞİD’in Ortadoğu’daki sorunların küresel niteliğini dünyaya gösterdiğini söyledi. “DEAŞ, petrol kuyularını ac
Göçmen kaçakçılarının açık denizde terk ettiği Rohingya Müslümanları Endonezya'nın Doğu Açe bölgesinde yeni yerleştirildikleri kampta yaşamlarını sürdürmeye çalışıyor.
IKBY Başkanı Barzani, PKK ile İKDP arasındaki çatışmaları kınayarak, 'Kürdistan bölgesi, siyasi hesapların görüleceği bir meydan değildir' dedi.
Malezya'nın kuzeyinde, göç yolunda ölen çoğu Rohingya Müslümanı'na ait mezarlar bulundu. Mezarların bulunduğu bölgede insan tacirleri tarafından kullanılan 28 gizli kamp daha tespit edil
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, 2 bin 195 dershanenin dönüşüm programına başvurduğunu açıkladı. Avcı, "Dershane meselesi ve bu konuda koparılan tartışmalar geride kaldı" dedi.
İKDP ve PKK arasında İran Kuzey Irak sınırında yaşanan çatışmadan sonra İKDP, esir aldığı PKK'lıları serbest bırakırken İran da bölgeye asker gönderdi.
Lübnan'daki Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, rejimin yanında muhaliflerle savaştıkları Suriye'deki askeri varlıklarını artıracaklarını söyledi.
HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, gündeme ilişkin soruları yanıtladı.
İngiliz gazetesi İndependent'te yayınlanan bir makaleye göre bazı Uygurların Afganistan ve Pakistan’da Çin zulmüne karşı bir savaş hazırlığı yaptığı iddia edildi.
PKK'nın Kuzey Irak'taki yöneticilerinden Murat Karayılan,Murat Karayılan, 7 Haziran seçiminde HDP'ye oy verilmesi konusunda hiç kimseye baskı veya tehditte bulunmadıklarını, seçim sonuna ka