Bakanlar Kurulu kararıyla Ramazan bayramının arife günü olan 4 Temmuz pazartesi ile ardından 8 Temmuz cuma gününü kamu personelinin idari izinli sayılmasıyla 9 güne çıkan Ramazan Bayram�
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığındaki heyetin temsil ettiği NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi başladı.
İngiltere'de, 16-30 Haziran tarihleri arasında nefret suçlarında bir önceki yılın aynı dönenine kıyasla yüzde 42 artış görüldü.
EPDK, elektrik sayaçlarının okunma sürelerine düzenleme getirirken, 3 aylık faturaları vade farksız taksitlendirme kararı aldı.
Lice'de PKK operasyonları karşısında canlı kalkan eylemi yapan 12 kişi için 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası isteniyor
Çanakkale'de şehitliklerin bulunduğu tarihi Gelibolu Yarımadası'nda orman yangını çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.
Ramazan Bayramı'nın çoşkuyla kutlandığı ülkelerden biri de Küba'ydı. Dinlere karşı yasakların azaldığı ülkede İslam dini gün geçtikçe etkisini hissettirmeye başlıyor.
Kabataş meydan düzenlemesi 28 Temmuz tarihinde başlayacak. Bu tarihten itibaren iskeleler kapatılarak deniz ulaşımı başka güzergahlardan sağlanacak
Gazze’de 22 bin yetim çocuk yaşıyor. Tamamına yakını, ailelerini İsrail saldırılarında kaybetti. Yaşadıkları travmaya rağmen bu çocukların çok azı psikolojik destek alabiliyor.
ABD’de son dört gün içinde üç siyahın polis tarafından vurulması ülke çapında protesto edilirken, ülkede yıl başından itibaren polisin öldürdüğü siyahların sayısı 125'i buldu.
Diyarbakır'da HDP mitingine yapılan bombalı saldırının soruşturma dosyasında, İçişleri Bakanlığı'nca 'kırmızı listede' aranan IŞİD'in sınır emiri İlhami Balı'nın Türk askerine
Samsun İl Müftüsü Veysel Çakı “Camiye gelen çocuklarımızın sayısını artırmak mecburiyetindeyiz. Camilerimizi sevdirmek ve tanıtmak mecburiyetindeyiz.” dedi.
Srebrenitsa'daki soykırımından kaçmak isteyenlerin takip ettiği yolda barış yürüyüşü başladı
ABD ile Kuzey Kore siyasi arenada karşılıklı restleşmeye devam ederken, tarafların bir ay önce İsviçre'de gizlice görüştüğü ortaya çıktı
Suudi Arabistan, Medine ve Katif saldırılarının faillerinin kimliklerini açıkladı. Saldırganların tamamı Suudi Arabistanlı çıktı. Yetkililer, saldırılarla ilgili 19 kişinin tutukland�