15 Temmuz Fetullahçı cunta girişiminin ardında "ABD'ye hâkim bazı unsurların" olduğu ortada.
Korku dozunu aşmadığı sürece hayatımızı etkilemez. Aksine koruyucu bir etken, tehlikeye karşı bir sinyal olur. Fakat korkularımız normal sınırları aştığında ruh ve beden sağlığı
15 Şubat’taki alçakça darbe kalkışması halkın milli iradeye sahip çıkması ve siyasetin refleksi sayesinde püskürtülünce malum çete hiç vakit kaybetmeden yine en iyi bildikleri vasıta
Darbe girişimine ilişkin soruşturmada, aralarında Nazlı Ilıcak'ın da olduğu 17 gazeteci tutuklandı, 4 gazeteci ise serbest bırakıldı.
Darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan ve TSK'dan ihraç edilen eski 2. Ana Jet Üs Komutanı Tümgeneral Selçuk savcılık ifadesinde, darbe girişiminin yaşandığı 15 Temm
Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanlar için Beştepe'de düzenlenen anma töreninde konuştu. Erdoğan, darbe girişimine Batı'nın yaklaşımını sert sözlerle eleş
Beyaz Saray, ABD’nin 15 Temmuz’daki başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin 'ardında yer almadığını' tekrarladı.
YÖK'ün kapatılan Fatih Üniversitesi öğrencilerine ilişkin kararı belli oldu.
Hakkâri'nin Çukurca ilçesinde yol kontrolü yapan güvenlik güçlerine saldırı oldu. 5 asker şehit oldu, 8 asker yaralandı.
Rus savaş uçaklarının İdlib'te yerleşim yerlerine düzenlediği hava saldırısı sonucu 10 sivil öldü, 20 sivil yaralandı
Halep'te yaşayan sivil halka karşı abluka uygulayan Rusya ve Esed rejimi insani koridor adı altında Halep'in terk edilmesini istemesine Fransa'dan tepki geldi.
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, PKK’lılar yol kontrolü yapan askerlere saldırı düzenledi.
15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili olarak soruşturma devam ederken, darbeciler, başta erler olmak üzere kendileri dışındaki personeli sokağa çıkarmak için için çeşitli yalanlar söyledi.
Darbe girişimine ilişkin soruşturmalar kapsamında tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne konulan şüpheliler, ilk kez yakınları ile görüştü.
TBMM Eski Başkanı Bülent Arınç, hakkındaki iddialarla ilgili Twitter hesabından sert bir açıklama yaptı.