BM tarafından "dünyada en fazla zulüm gören topluluk" olarak tanımlanan Arakanlı Müslümanlara yönelik şiddet olayları, ekim ayından bu yana devam ediyor
Kuşatma altında, âkıbetlerinin ne olacağını bilmeyen bazı Halepliler, sosyal medya aracılığıyla seslerini duyurmaya çalışıyor. Mesajların çoğu 'Bu belki son seslenişim' diye başl�
Halepli çocuk Ammar, bombardımanlardan duyduğu korkuya ilişkin, 'Uçak sabahtan beri bizi vuruyor ! Hastane yok ! Çocukların cesetleri kömür oldu!İlaç yok! Yemek yok!' dedi.
ABD istihbaratı, Rus hackerler ile ilgili Avrupa'ya yapılan uyarılarda gecikme yaşandığını söyledi. Yetkililer, "Avrupa uyarılana kadar Ruslar sistemlerine girmişlerdi" itirafında bulundu.
İslam'a ve Müslümanlara hakaret ettiği iddiasıyla hakkında dava açılan Cakarta valisi bu sabah ilk savunmasını gözyaşları içinde verdi.
Almanya'nın başkenti Berlin'de PKK yandaşlarının düzenlediği yürüyüşü takip etmek isteyen serbest gazeteci Martin Lejeune sadırıya uğradı.
HDP Cizre milletvekili Faysal Sarıyıldız, Champigny kenti komünist belediye başkanı tarafından şehrin "Onur Vatandaşı" yapılacak.
5 km alana sıkışan 150.000 Müslümanın, kadınları kendilerine tecavüz edilmemesi için Ulema'dan ölüm fetvası istiyor.
Avrupalı Türk Demokratlar Birliğinin İngiliz parlamentosunda yaptığı toplantı sırasında terör estiren PKK yanlısı grup, polis tarafından dışarı çıkarıldı
AB, Türkiye ile ilişkilerin geleceğine yönelik önemli bir toplantı yapacak. AB dışişleri bakanları bir yandan Türkiye’deki gelişmeleri ele alırken diğer yandan da müzakerelerin askıya
İstanbul'da polislerimizi hedef alan hain terör saldırısı sonrasında, emniyet mensuplarına bir destek de Diriliş Ertuğrul ekibinden geldi.
Emeklilerin ve memurların ocak ayı maaşları belli oldu Emeklilerin ve memurların 2017 yılında alacakları yeni maaşları şimdiden şekillendi.
KCK ana davasında 1'i tutuklu 8 HDP’li milletvekili için zorla mahkemeye getirilme kararı çıkarıldı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'da kuvvetli kar yağışı görüleceğini bildirdi.
Son dönemde özellikle ABD savaş gemilerinin sık sık Karadeniz'e çıkışları yüzünden Rusya'nın ihtiyatla takip ettiği Montrö Sözleşmesi'ne dair Moskova'dan uyarı geldi.