Fetullahçı Terör Örgütü’nün elebaşı Fetullah Gülen’in, 1998’de Papa 2. Jean Paul ile yaptığı görüşmenin detayları, Dışişleri Bakanlığı arşivlerinden çıktı.
Zeytinburnu açıklarında demirli halde bulunan kuruyük gemisi bilinmeyen bir nedenle su alarak batmaya başladı. Gemi içerisinde bir mürettebatın bulunmadığı öğrenildi.
İsrail'de 40 yıl önce yazılan ve sır gibi saklanan 'Koenig Belgeleri' olarak bilinen gizli dökümanların bazı detaylarına ulaşıldı. Siyonizmi öven belgeler, bugün İsrail'in uyguladığ�
Çin işgal yönetimi geçen hafta başlayan kış yarı yıl (Sömestr) tatilinde dahi Müslüman Uygur öğrencilerine dini inanç ve ibadetlerini koyduğu baskı ve yasaklamalarının şiddetini bi
ABD merkezli düşünce kuruluşu Atlantic Council (Atlantik Konseyi) araştırmacısı Fabrice Pothier, Twitter'da paylaştığı bir mesajda, Washington'daki kaynaklarından, Trump yönetiminin Rusy
Yunanistan Başkanlığı FETÖ'cü askerlerle ilgili; "Darbeyi kınadık. Bizde yargı bağımsızdır ve kararlarına saygı duyarız" dedi.
İstanbul'da Gülen örgütüne yönelik soruşturma kapsamında, aralarında ByLock kullandıkları iddia edilenlerin de bulunduğu 11 Adli Tıp Kurumu personeli gözaltına alındı.
Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde sosyal medya hesapları üzerinden terör örgütü PKK/KCK propagandası yapan 11 kişi gözaltına alındı.
Adalet Bakanlığı "Selam Tevhid'de kumpas" davasının firari sanıklarından Emrullah Uslu'nun ABD'den iadesini ve geçici tutuklanmasını istedi.
Mevlüt Çavuşoğlu'nun Yunanistan'ın darbeci askerleri geri vermemesi sonrasında yaptığı açıklamalar Avrupa ülkelerini tutuşturdu.
Trump'ın Irak'ın da içinde olduğu 7 ülkeye vize verilmesini durdurmasının ardından Irak'tan ABD'ye misilleme geldi..
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya, 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası kapsamında toplanan paranın 300 milyon lirayı aştığını bildirdi.
Partisinin tabanının referandum konusunda MHP yöneticilerinden farklı düşündüğü yönündeki iddialara tepki gösteren Bahçeli, “Bizde taban yoktur, dava arkadaşlarımız vardır. Bizde ta
ABD Başkanı Donald Trump'ın, Meksika sınırına örmeyi planladığı duvarın maliyetini, Meksika'dan ithal edilen mallara yüzde 20 vergi koyarak finanse etmeyi planladığı bildirildi.
ABD Başkanı, Pentagon'dan DAEŞ'in kalesi Rakka'yı ezmek için kara unsurları ve helikopterlerin devreye girmesini isteyecek.