ABD Başkanı Trump’a bir şok daha... Rusya ile ilişkileri nedeniyle istifaya zorlanan Ulusal Güvenlik Danışmanı Flynn’in, FBI’la anlaştığı öne sürüldü. Bu iddianın, Trump-Rusya bağ
Fransız aşırı sağcı Le Pen, ülkesindeki seçimler için Rusya'dan destek aldığına yönelik iddiaları yalanladı. Rusya'dan finansal destek görmediğini söyleyen Le Pen, yabancı bankadan
İspanya Ulusal Mahkemesi yargıcı Eloy Velasco, 'terörizm ve zorla kaybetme' suçlarından Esed rejimini soruşturacak.
BM Suriye'nin Rakka kentinde 400 binden fazla sivilin güvenliğinden endişe duyulduğunu belirtti.
Merkezi İngiltere’de bulunan enerji şirketi Hurricane, Kuzey Denizi’ndeki bir sahada yaklaşık 1 milyar varillik petrol rezervi bulunduğunu açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Galatasaray yönetiminin aldığı kararın aidata yönelik olarak alınmasının hafif bulduğunu söyledi.
2000'li yıllarda futbolcuların imamı görevini yürüttükten sonra FETÖ ile yollarını ayırarak “Çelişkiler İnsanı Gülen” isimli kitabı yazarak Gülen'i deşifre eden yazar Said Alpsoy
Yaklaşık 2 buçuk milyon öğrencinin katılım sağladığı YGS sınav sonuçlarının açıklanma tarihi,ÖSYM'nin yayınladığı takvime göre yarın.
Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun öldürülmesiyle ilgili davada daha önce incelenen ancak içeriğine ulaşılamayacağına dair rapor verilen hard diskin bir kez daha Jandarma Kriminal Laboratavarı
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, elektrikte yapılan çalışmalarla ilgili açıklamada, önümüzdeki aylarda elektriğe zam yapılmayacağını duyurarak, "Yaptığımız çalışmalarda zannedi
Japonya Doğu Çin Denizindeki adalarının savunmasından sorumlu olacak amfibi saldırı gücü kurmak üzere hazırlıklara başladı.
Tunceli Kutuderesi'nde Jandarma Özel Harekat Timleri tarafından düzenlenen operasyonda öldürülen 14 teröristten birinin bölge sorumlularından olduğu ve bölge halkını etkilemek için kod i
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), bugün Hakkari ve Bitlis’te toplam 14 bölücü terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
Ali Fuat Yılmazer'in 16 Mart'ta gözaltına alınan kızları Fatma Saadet Yılmazer ve Rabia Fitnat Yılmazer'in tutuklandığı öğrenildi.
Marmaris'e giden Erdoğan'a suikast timinin başı darbeci Zekeriya Kuzu, Erdoğan'ı almaya giderken "üst düzey teröristi almaya gidiyoruz." demiş.