IKBY Başkan Yardımcısı Kosret Resul, Irak’ın tehditlerinden korkmadıklarını belirterek, çatışma yaşanmaması için uluslararası toplumun devreye girmesini istedi.
Terör destekçisi Kerkük Valisi Necmeddin Kerim, Bağdat’ın, güç kullanmak yerine sorunların çözümü için başka bir yol bulmasının daha iyi olacağını söyledi.
Myanmar'ın son dönemde Arakanlı Müslümanları Bangladeş'e geçirecek teknelerin kıyılarına yanaşmasına izin vermediği belirtiliyor.
ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz'a 30 Eylül, 2 Ekim ve 3 Ekim'de, avukatları ile görüşme imkanı sağlandığını bildirdi.
Terörle mücadelede etkin kullanılan "Silahlı Bayraktar TB2" insansız hava araçlarına 8 tane daha eklendi.
Kuzey Irak Referandumu ile birlikte başlayan tartışmalarda, dini hassasiyeti olan Müslüman Türklerle Müslüman Kürtlerin kullandıkları dil, kavmiyetçi bir dildir
Terör örgütü DHKP-C üyesi oldukları gerekçesiyle 21 kişi tutuklandı.
İran Atom Enerjisi Kurumu Başkanı Salihi, DMO'nun ABD tarafından terör listesine alınmasının, İran'a karşı "savaş ilanı" anlamına geleceğini söyledi.
İsrail, Hamas ile Fetih arasında varılan uzlaşı anlaşmasını kabul etmeleri için bazı ön koşullarının olduğunu duyurdu.
Bilgi Üniversitesi çalışanı ABD'linin İstanbul Sultanahmet'i kana bulayan DAEŞ bombacılarıyla görüştüğü ortaya çıktı.
İş Mahkemeleri Kanunu Tasarısı, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.
Türkiye ile ABD arasında yaşanan vize krizi tartışmaları sürerken, gazeteci Nevzat Çiçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakınındaki 283 kişinin ABD'ye girişinin yasaklanabileceğini iddia
Hakimler Savcılar Kurulu, 267 adli yargı hakim ve savcısı ile 20 idari hakimin atamasını yaptı.
AKPM'de düzenlenen bir etkinlikle, Kırım'daki ifade özgürlüğü sorunları ve insan hakları ihlalleri görüşüldü.
Filistin'deki bölünmüşlüğe son vermek amacıyla Hamas ve Fetih arasında imzalanan uzlaşı anlaşmasının detayları belli oldu.