İngiltere Dışişleri Bakanı Jeremy Hunt, 2 Ekim'den bu yana kayıp olan Washington Post gazetesi yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürüldüğüne dair iddiaların doğrulanması h
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu akşam ve gece saatlerinde İstanbul'un Avrupa yakası ile Kırklareli ve Tekirdağ'da kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı.
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya yönetiminin Ortodoks dünyasını parçalayacak her adıma karşı çıktıklarını açıkladı.
ABD'nin Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Jeffrey M. Hovenier, yarın hakim karşısına çıkacak olan ABD uyruklu din adamı Andrew Craig Brunson’ı evinde ziyaret etti.
Fener Rum Patrikhanesi'ndeki toplantıda, Ukrayna Ortodoks Kilisesi'nin, Rus Ortodoks Kilisesi'nden bağımsızlık talebinin kabulü kararlaştırıldı.
ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) geçen ay bir F-35B savaş uçağının kaza yapması sonrası dünya genelinde tüm F-35 hayalet uçağı filosunun uçuşlarını durdurma kararı aldı.
Kaybolan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın daha önce defalarca Prens Selman'ın adamları tarafından aranıp Suudi Arabistan'a çağrıldığı ortaya çıktı.
Türkiye'de birçok havayolu firmasına temsil ve gözetim hizmeti veren şirketin sahibi Gökhan Sarıgöl, tarihi eser kaçakçılığı suçlamasıyla gözaltına alındı.
Cari işlemler hesabı, Ağustos ayında 2 milyar 592 milyon Dolar fazla verirken, 12 aylık cari işlemler açığı 51 milyar 125 milyon Dolar oldu.
CHP’nin 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce’nin fotoğrafları dikkat çekti.
''Müslüman Toplumların Fay Hatları: Mezhepçilik, Laiklik, Milliyetçilik ve Sömürgecilik ile Mücadele'' başlıklı konferans, İZÜ'nün İslam ve Küresel İlişkiler Merkezi'nce (CIGA), 14-
Süt ve süt ürünleri sektöründe yarım asrı geride bırakan Yörsan Gıda konkordato istedi. Konkordato başvurusu önceki gün Susurluk Asliye Hukuk Mahkemesine yapıldı.
İzmir'de FETÖ sanıklarından tehdit ve şantajla para toplanmasına yönelik soruşturmada Rasim Ozan Kütahyalı'nın da ifadeye çağrıldığı öğrenildi. Oda TV'nin haberine göre; polisin de
İsrail’in Maariv Gazetesi’nde yazıları yayınlanan ve İsrailli güvenlik kurumlarıyla kurduğu yakın ilişkiyle tanınan Güvenlik Analisti Yossi Melaman, twitter sayfasından paylaştığı
Geliri işçilerin ödedikleri aidatlardan oluşan Şeker-İş Sendikası'nın Başkanı İsa Gök, kendisine piyasada değeri 1 milyon TL'yi bulan bir makam aracı aldı. Trafiğe çıkış tarihi 18