Aylardır kuşatma altında tutulan ve açlıktan insanların öldüğü Madayada, bir doktorun BMye yaptığı başvuruya BM'den 24 Aralık 2015 ile 5 Ocak 2016 tarihine kadar yılbaşı tatili
Silahlı saldırganlar, Mısır'ın Kızıldeniz kıyısındaki turizm merkezi Hurgadadaki bir otele girerek ateş açtı. En az iki turist yaralandı.
Katar Dışişleri Bakanı Atiyye, Madaya hakkında, "Esad rejimi insanları aç bırakmayı silah olarak kullanıyor ve onları kitlesel olarak cezalandırıyor. Bu savaş suçudur, insanlık karşı
Filistinlileri uzaklaştırmak için her yola ve baskıya başvuran işgal güçlerinin bütün engellemelerine rağmen bugün binlerce Müslüman Mescid-i Aksada Cuma namazını kıldı.
Kamu çalışanlarına getirilen Cuma namazı izninin iptali için Danıştay'a başvuruldu.
Yeni Şafak gazetesi yazarı ve Başbakanlık yeni başdanışmanlarından Süleyman Seyfi Öğün hakkında sosyal medyada şok bir belge ortaya çıktı.
Tunus'ta hükümet revizyonunda önemli bakanlıklarda değişim yaşanırken Nahda Partisi'nin bir bakanlık ile temsili gerçekleşecek.
Suriye'nin Lübnan sınırı yakınlarında bulunan ve ordu ile Hizbullah güçleri tarafından aylardır kuşatma altında tutulan Medaya kasabasında yaşayanların açlıktan ölmeye başladığı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğu ve Güneydoğudaki terörün bin yıllık hesaplaşmanın yeni bir tezahürü olduğunu söyledi. Erdoğan, Terör örgütü ve HDP, bölgede hesabı olanların oyu
Lübnan sınırındaki Zebadiniye yakın bir kasaba olan Madayada HizbulEsed kuşatması sürerken yardım etmeye çalışanlar katlediliyor.
Kazdığı hendeklerin arkasından güvenlik güçlerine ateş edenlere övgüler yağdıran HDĞ Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Alnından değil, ellerinden öpüyorum" dedi.
Hedasi (Nahda) Barajı'yla ilgili 3'lü komisyon toplantısı Etiyopya, Sudan ve Mısır'dan uzmanların katılımıyla Addis Ababa'da başladı
AGİT, Azerbaycan ve Ermenistan Cumhurbaşkanlarını yeniden buluşturmaya çalışacak
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, YÖK Başkanı ile görüştüklerini ve tıp fakültelerinin kontenjanlarını donduracaklarını söyledi.
Hizbullah milisleri, 70'ten fazla kişinin açlıktan öldüğü Şamın kuzeybatısındaki Madaya beldesinin etrafına mayın döşeyerek halkın dışarı çıkmasını engelliyor. Dışarı çık