Malatya’da terör örgütü FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz'daki darbe girişimine ilişkin görülen duruşmada gergin anlar yaşandı.
Londra Emniyet Müdürlüğü, 2 hafta önce 24 katlı Grenfell Tower adlı binada çıkan yangında hayatını kaybeden ya da kaybolanların sayısının 80'e çıktığını duyurdu. Toplam can kayb
Osmanlı sultanları 'Hâdimü’l-Haremeyn eş-Şerîfeyn' (Haremeyn’in Hizmetçileri) unvanını almalarıyla birlikte hadimi oldukları beldelere çok güzel katkılar sağlamışlardır.
Terör örgütü PKK'nın yöneticilerinden olan Nurettin Demirtaş, Adalet Yürüyüşü'ne katılanların İmralı için yürümesi gerektiğini söyledi.
Suriye iç savaşında her aktör kontrol ettiği alanları genişletme çabası içinde. Türkiye-Rusya ve İran garantörlüğünde imzalanan çatışmasızlık bölgeleri anlaşması sayesinde aske
Hollanda’nın Srebrenitsa soykırımındaki rolü nedeniyle yalnızca “kısmen suçlu” bulunması kurbanların yakınları tarafından hayal kırıklığıyla karşılandı.
Türkiye'de 3 milyon, 15 AB ülkesinde 1 milyon mülteci yaşasa da Almanlar AB'nin Türkiye'den 6254 mülteci kabul etmesinden rahatsız.
Doğal olarak ömrünü tamamlayan arıların belli işlemlerden geçirilmesiyle elde edilen madde ciltteki iltihabın, yanık ve yaranın iz kalmadan iyileşmesini sağlıyor. Uzmanlar uyarıyor: “B
Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde dün yakalanan terör örgütü PKK/KCK üyesi 4 teröristin, ilçede askeri ve emniyet görevlileri ile AK Partili yöneticilere yönelik eylem planladığı bildir
Kendileri milyonlar kazandıkları halde iki tane DHKP/C’linin maaşını verip yanlarında çalıştırma yerine illa devlete kakalamaya çalışan avukatlar...
Bulgaristan Müslümanları Başmüftü Yardımcısı Birali Birali'nin eşi ve iki kızı "başörtülü" oldukları gerekçesiyle saldırıya uğradı.
Bu, sadece Türkiye için değil, bölgemiz için, İslam dünyası için ve bu coğrafyaya odaklı gelişmeler sebebiyle belki bütün dünya için önemli bir hadiseydi.
Suriye’de, Irak’ta, Afganistan’da; taammüden masumların, sivillerin, çocukların, kadınların kanlarını döken, sayısız camiyi kasten bombalayan işte bu Haydut ABD’nin Dışişleri Bakanl
Ramazan Bayramı'nın bir gün sonra kutlanmaya başlandığı Çin'deki Müslümanlar, bayram namazını kılmak için camileri doldurdu.
Avrupa'da ibadete açık cami bulunmayan tek başkent Atina'daki Müslümanlar, bayram namazlarını mescitlerde kıldı