Baykar Teknik Müdürü ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, İHA’ların üretimini anlattı.
Genelkurmay Başkanı Akar, ABD'de katıldığı "Şiddet Yanlısı Aşırı Terör Örgütleri ile Mücadele Genel Kurmay Başkanları Konferansı'nda", İslam'ın terör örgütleriyle birlikte anı
Azerbaycan'da terör eylemleri planladığı öğrenilen kişilere yapılan operasyonda 3 terörist öldürüldü.
Rusya Savunma Bakanı Şoygu'nun, Katarlı mevkidaşı Halid bin Muhammed el-Atiyye ile askeri iş birliği anlaşması imzaladığı belirtildi.
Hattat Şeyh Hamdullah'ın oğlu Mustafa Dede tarafından sülüs hattı ile yazılan ve İngiltere'deki bir müzayedede açık artırmaya çıkarılması planlanan Kur'an-ı Kerim'in satışı durdur
Avrupa Parlamentosu'nda bazı üyelerin kadın çalışanlara cinsel taciz ve sözlü saldırıda bulunduğu iddiaları üzerine acil oturum düzenlendi. Son dönemde AP ve bağlı kurumlarda cinsel s
Myanmar'ın Arakan eyaletinde zulme ve tecavüze uğrayan Müslüman kadınların yüzde 50'si, 18 yaşında ya da daha küçük.
Almanya bandıralı yük gemisinin, Nijerya'da korsanlar tarafından kaçırıldığı bildirildi
Almanya’da devam eden koalisyon görüşmelerinde koalisyonu oluşturacak olan üç parti birçok konuda anlaşma sağlarken, Türkiye konusunda ve AB’nin geleceği konusunda tartışma yaşandı.
Bu sebeple geçen günler geçmemiştir. Biz bu “gam yükünü” omuzlayıp hesap verilecek meydana kadar taşıyacağız. Bunu akıldan hiç çıkarmayalım. Ömür, dünya hayatı, insanlara Cenab-
İsrail Başbakanı Netanyahu’nun, Afrikalı devlet başkanlarıyla, ülkeye gayrimeşru yollardan giren göçmenlerin “zorla” gönderilmesini sağlayan bir anlaşma yaptığı ortaya çıktı.
Kale Grubu ve dünyanın en büyük uçak motor üreticilerinden Rolls-Royce, Türkiye'ye uçak motorları geliştirmek için anlaştı.
Pazartesi günü istifa edeceği iddia edilen Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur için belediyeden yapılan açıklamada iddialar yalanlandı.
Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur'un, pazartesi günü istifa edeceğine dair haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.
İnternet sitesi üzerinde yazdığı yazıda, "Bu suça ortak olmayacağız" bildirisini imzalayanları tehdit ettiği gerekçesiyle hakkında, "Tehdit" ve "Suç işlemeye tahrik" suçlarından 11 y�