Rusya Devlet Başkanı Putin, Rus askerlerinin 50 yıl süreyle Suriye'de kalmasını öngören anlaşmayı onayladı.
Ukrayna'nın vatandaşlıktan çıkardığı Eski Gürcistan Başbakanı Saakaşvili, "Onu benden alamayacaklar, sığınmacı olmayacağım." dedi.
İsrail güvenlik bahanesiyle Filistin'i adım adım işgal ediyor. Metal dedektörler de bu planın bir parçası. Peki İsrail'i kim durduracak?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun adalet bahanesiyle gerçekleştirdiği yürüyüşte yaptığı sokağa dökülme çağrısı ardından gözaltına alınarak tutuklanan CHPli Şenay
Rizenin Çamlıhemşin ilçesinde bir hemşire, telefon dolandırıcılarının kurbanı oldu.
Rusya Federasyon Konseyi Dış İlişkiler Komitesi Başkan Yardımcısı Vladimir Cabarov, AB, ABD'nin yaptırımlarını desteklerse, Rusya'nın yanıtı iki tarafı da can acıtacak şekilde vuru
Kurban Bayramı yaklaşırken vatandaşlar kurbanlık fiyatlarının ne kadar olacağına odaklandı... Vatandaşların merak ettiği soruların yanıtlarını, Milliyet yazarı Güngör Uras verdi. P
Adalet Bakanlığı, başta elebaşı Fethullah Gülen olmak üzere yurtdışına kaçmış firari FETÖ'cülerin iadesi konusunda tarz ve yöntem değiştirmeye hazırlanıyor.
İsveç İçişleri Bakanı Ygeman, Altyapı Bakanı Johansson ve Sağlık Bakanı Wikström istifa etti
Filistin Devlet Başkanı Abbas, İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik son uygulamalarına tepki olarak açıkladıkları "ilişkileri askıya alma" kararının halen geçerli olduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yardımcı doçentlik ile ilgili açıklamalarının ardından YÖK'ten ilk adım geldi.
İsrail Milli Eğitim Bakanı ve Yahudi Evi Partisi lideri Bennett, İsrail hükümetinin tepkiler üzerine geri adım atmasını "teslimiyet" olarak niteledi
Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde 1 terörist etkisiz hale getirilirken Diyarbakır Hani'de ise 1 terörist yakalandı. Beytüşşebap'ta ise 2 terörist yakalandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Partili vekillerle yaptığı toplantıda konuştu. Erdoğan, "Yorulan varsa kenara çekilsin" dedi.
FETÖ'nün darbe girişiminde, Taksim'e çıkan askerlerin yargılandığı davada tanık olarak dinlenen 15 Temmuz gazisi Sessiz, "Silahların namlularını bize çevirdiler ve keklik gibi vurdular.