Meteoroloji'den gelen bilgilere göre, İstanbul'da, akşam saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak yağış beklendiği belirtildi.
Türkiye ve Rusya’nın savunma sanayiinde gireceği işbirliği, Türkiye’nin ihtiyaçlarını görmezden gelen müttefiklerine bir cevap. Kremlin de durumdan çok memnun çünkü ABD’ye bir mesaj�
Irak'ta terör örgütü DAEŞ'in elinde tuttuğu Musul kentinin doğusunda konuşlanan ABD ordusuna bağlı topçu birliklerinin ilk defa DAEŞ hedeflerini vurmaya başladığı bildirildi.
Yemen'in başkenti Sana'da 8 Ekim'de 140 kişinin öldüğü, yüzlerce kişinin de yaralandığı hava saldırısının 'yanlışlıkla' düzenlendiği açıklandı.
Önümüzdeki günlerde başlaması planlanan Musul operasyonun planlarının IŞİD tarafından ele geçirildiği iddia edildi.
Fransa'nın Rennes kentinde düzenlenen operasyonda terör örgütüne finansman sağlamakla suçlanan bir PKK mensubu yakalandı
Musul operasyonu öncesi IŞİD’in kentin ana yollarını ve köprülerini bombalarla kapattığı öğrenildi.
İstanbul ve çevresinde hissedilen 5,0 şiddetinde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssünün Karadeniz olduğu açıklandı.
Bostancı Oto Sanayisinde henüz belirlenemeyen bir neden dolayı yangın çıktı. Alevler büyümeden söndürüldü.
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Genelkurmay Başkanlığının nizamiye kapısı önündeki güvenlik kamerasının kaydettiği görüntülere dayanarak yazılan 'Genelkurmay Karargahındaki çatış
Antalya'da Çaltıcak Balıkçı Barınağı bölgesinde meydana gelen patlamayla ilgili yayın yasağı kararı alındığı öğrenildi.
Azerbaycan ile Ermenistan arasında çatışmalara sahne olan ve kronik bir hale gelen Dağlık Karabağ sorununun çözümü için anahtar Türkiye'de mi?
15 Termuz FETÖ'cü darbe girişimi esnasında Genelkurmay Başkanlığı ana nizamiyesindeki çatışmanın görüntüleri ilk kez ortaya çıktı.
FETÖ mensuplarının gizli yazışma programı Eagle kullanan mensuplarına yönelik Türkiye ilk operasyon Adıyaman merkezli olarak 13 ilde başlatıldı. Gözaltına alınan örgüt mensuplarını
MEB Müsteşar Yardımcısı Yıldız, 'Hiçbir şekilde yardımcı kaynak kullanılmayacak' şeklinde algılanan açıklamalarına açıklık getirdi: "FETÖ yayınları dışındaki kitaplar yasak d