Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz Al Suud telefonda görüştü.
TSK Irak kuzeyi Sinath-Haftanin'de saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik hava harekatı düzenledi.
Dışişleri'nden Yunanistan'la Kardak gerilimine ilişkin açıklama geldi.
Terör örgütü YPG'nin sözcüsü Mehmud, Afrin'de ABD silahlarını kullanmadıklarını, ellerindeki silahları kara borsadan aldıklarını söyledi.
Son dakika haberine göre, Yunan Dışişleri, Kardak'taki gerilimle ilgili olarak Türk Büyükelçiyi çağırdı. Kardak yakınlarında Yunan ve Türk sahil güvenlik teknelerinin çarpışması il
Zeytin Dalı Harekatı kapsamında İHA'lar tarafından çekilen görüntülerde, PKK'nın İran yapımı özel donanımlı araçlar kullandığı görüldü.
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Aksoy, "(İsrail'de gözaltına alınan Türk akademisyen) Gözaltına alınan vatandaşımızdan hangi koşullarda alındığı belirsiz bazı ifadelere dayanıla
ABD Dışişleri Bakanı Tillerson, Türkiye ziyareti öncesi terör örgütü PYD'nin güçlerini Afrin'e gönderdiğini itiraf etti. Tillerson, Zeytin Dalı Harekatı için "Bizim Suriye'nin doğusu
YPG komutanı, Esed birliklerine Türkiye'ye karşı ittifakta bulunma çağrısı yaptı.
"Tokatlasan o mağrur, haşin güneş sultanı / Yine bir gün tabiat o şahlanan başına / Yenilmez kudretinden kırılmaz bir gem takar / Yine bir gün ufkunda gam şimşekleri çakar"
Cumhurbaşkanı Erdoğan Genelkurmay eski Başkanı emekli Orgeneral Başbuğ'un Afrin Harekatı ile ilgili açıklamalarına "Yazıklar olsun, gereği yapılacak" şeklinde cevap verdi.
Cumhurbaşkanı: Bizi vururlarsa sert karşılık veririz diyenlerin ömürlerinde hiç Osmanlı tokadı yememiş oldukları da çok açıktır. Türkiye'yi canlarının istediği gibi girip çıktık
ABD Dışişleri Bakanı Tillerson, Türkiye ziyareti öncesi Ankara'dan gelen sert mesajlara rağmen "Türkiye'nin güvenlik endişesini anlıyoruz" açıklaması yapmakla yetindi. Tillerson SDG ile
Barzani'nin partisi KDP'nin milletvekilleri Afrin'e gidip Zeytin Dalı Harekatı'na karşı PYD/PKK'lı teröristlere destek mesajı verdi.
Sosyal medyada Türk askeri hakkında karalama kampanyası başlatan terör sevicilerin yalanlarını bölgede çekilen bir fotoğraf ortaya çıkardı.