Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek, ekonomik krizin bir fırsat olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirterek, 'Arkada kalan 200 yıla bakalım, Türkiye'nin yakın tarihine bakın. Hep krizl
Partisinin Ordu Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Erdoğan, isim vermeden sert çıkarak, "Ne çektiysek hesabi olanlardan çektik. Onlar yol ve dava arkadaşı olmadılar
Güney Kıbrıs Rum Kesimi Dışişleri Bakanı Nikos Hristodulidis, Washington ve AB'nin, Türkiye'nin karşı çıktığı Güney Kıbrıs hükümetinin doğalgaz arama faaliyetlerine tam destek ver
Hasta olmamasına rağmen sürekli sağlık raporu alarak devamsızlık yapan işçi, işveren tarafından kovuldu. İşe iade davası açan işçiye Yargıtay’dan da kötü haber geldi.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "2023'e kadar tüm içecek ambalajlarında depozito uygulamasına geçeceğiz" dedi.
Suriye'nin Afrin kentinde valilik binası yakınlarında patlama meydana geldi. Patlamada 2 kişi yaşamını yitirdi, 24 kişi yaralandı.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fazıl Say konserine katılmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Oktay yaptığı açıklamada "Burada mesaj son derece ne
Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün'den milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiren çok önemli açıklamalar geldi.
Almanya Yahudiler Merkez Konseyi Başkanı Schuster, Erdoğan’ın İsrail politikasının Yahudi düşmanlığını körüklediğini iddia etti.
Bazı Alman siyasetçiler, DİTİB'e çağrıda bulunarak Ankara'dan tamamen bağımsız olunmasını talep etti.
İstanbul Müftüsü Hasan Kamil Yılmaz, 'Kur'an'ın, lafzı ve manasıyla Hazreti Muhammed'e indiğine inanmak mümin olmanın temel şartıdır. İkinci görevimiz Kur'an'ı okumak ve en azından n
İsrail ile Hamas arasında esir takası yapılması için dolaylı görüşmelerin yeniden başladığı öne sürüldü
Zimbabve'nin en büyük internet sağlayıcısı Econet Wireless, hükümetin ikinci bir emre kadar ülkedeki internet bağlantısının tamamen kapatılması talimatı verdiğini duyurdu.
Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "FETÖ ile mücadele kapsamında 15 bin 213 personel ihraç edildi, 6 bin 838 personel hakkında adli, idari işlem sürüyor" denildi.
Meksika'nın Hidalgo eyaletinde bulunan petrol boru hattında patlama meydana geldi. Patlama sebebiyle 66 kişinin yaşamını yitirdiği belirtildi.